A női katonák elkurvulnak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 16:16
2/36 anonim válasza:
A mostani rendőrtanonclányok nem a szemérmességükről híresek... de most katonáról van szó amire nem tudom a választ, meg eleve hülyeség:D
3/36 anonim válasza:
A női katona még izgibb, mint a rendőr :D
4/36 anonim válasza:
Több kaotna ismerősöm van, mind azt mondják hogy igen!
Lehet szépítgetni a dolgot, meg magyarázni! A katonaság nem rendőrség! A seregben pedig a legtöbb nő elk.rvul, ez van, laikusok úgyis bizonygatják hogy nem, ami persze nem igaz, mert nagyon is létező jelenség
5/36 anonim válasza:
Én a ZMNE-n végeztem, tehát akkor a szó szoros értelmében katona vagyok. És nő. Üzenem az összes így gondolkodónak, hogy tehet egy szívességet ok? Menjen a.....ba.
6/36 anonim válasza:
Pont arról beszélünk hogy oda elég sokan mennek :)
7/36 anonim válasza:
Eddig nem is hallottam hogy totál elkurvulnak a női katonák, és most még olvashatok is egyet közülük...:] ez ám a szerencsés nap:]
8/36 anonim válasza:
el, ahogy a férfi szövőgyári munkásokból kéjenc válik a sok nő között.
9/36 anonim válasza:
Miért nem vagy inkább a családoddal?......látod, erre mondják h k.rva
10/36 anonim válasza:
Egyszerű a felállás. Ha egy férfi vagy nő nem dughat hosszú ideig, akkor könnyebben rávehető lesz erre-arra. Magyarul elkurvul. A katonaság úgy tudom nem egy kupleráj, tehát valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!