Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A női katonák elkurvulnak?

A női katonák elkurvulnak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 16:16
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
94%
Én is voltam katona és nem kurvultam el ,kinek milyen hajlama van.
2009. aug. 20. 20:52
 22/36 anonim válasza:
100%
Igen. Elkurvulhatnak, de a férfiak is. Ha sokáig nem dugnak mindenki mindenkivel kefél majd.
2009. szept. 27. 11:24
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kurvulnának el? A pasik magukból indulnak ki. A nők azért másképp működnek , mint a férfiak, akik még a száraz bokrot is képesek meg kettyinteni, ha nem jutnak nőhöz. Gondolom katonának meg nem olyan "ide teszem, oda teszem a seggem" lányok mennek...
2009. szept. 30. 16:42
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

"Már miért kurvulnának el? A pasik magukból indulnak ki."

Ilyen alapon a nők is!:P

"A nők azért másképp működnek , mint a férfiak, akik még a száraz bokrot is képesek meg kettyinteni, ha nem jutnak nőhöz."

Ja, igen, tudjuk, a nők köztudottan nem szeretik a szexet, nekik nincsenek vágyaik, a szex nekik büntetés utálják is rendesen!XD

"Gondolom katonának meg nem olyan "ide teszem, oda teszem a seggem" lányok mennek..."

Hát én ha nő lennék és sokat akarnék dugni akkor pont hogy olyan helyre mennék ahol 90%-os férfi többség van:P

Mellesleg ne gyertek már azzal a hlyeséggel megint h "na te aztán hány női katonát ismersz h így nyilatkozol" öcsém hallod képzeljétek sz.rt sem ettem még de nem kell megkőstolnom ahhoz hogy tudjam, nem éri meg belezabálni...

2009. okt. 2. 07:57
 25/36 anonim válasza:
85%
Az esetek többségében elkurvulnak,igen!Van egy katona ismerősöm külszolgálatban,akinek itthon párja van,és fél év alatt 5pasi dugta meg...3amerikai és 2 magyar!És ez tény!Akkor nem kurvult el????
2009. okt. 23. 08:23
 26/36 anonim ***** válasza:
Ez a hajlam már akkor bennük van amikor bejönnek egy rakás kan közé dolgozni...
2009. dec. 18. 09:11
 27/36 anonim ***** válasza:
hát nagyon remélem, hogy igen
2010. jan. 31. 17:31
 28/36 anonim ***** válasza:
A belinkelt videóban mit is mondott az egyik kölyök 30 ra jut 2 ő női katona, nagyobb a gang-Bang mint egy középiskolai koliban ,erről ennyit )))
2010. febr. 19. 16:23
 29/36 anonim válasza:
52%
Szerintem nincsenek tisztába az emberek a k*rv* szó jelentésével.(Vagy én nem vagyok tisztába vele...) De legjobb tudomásom szerint, azok a k*rv*k akik szexuális szolgáltatást nyújtanak pénzért. És a női katonák szerintem nem ezt teszik...
2010. márc. 2. 17:36
 30/36 anonim válasza:
83%
Szerintem elég gyász egyes emberek gondolkodása a női katonákról! Jómagam is katonának készülök, és mielőtt még előítéletekkel bombáznátok, nem egyáltalán nem azért mert a katonák 90% a férfi. És másrészről ami még rettentő előítélet hogy megélhetés vadász az összes nő aki katonának jelentkezik. Azon kívül szerintem hányinger az az alak aki azt mondja a nőkről, hogy üljenek otthon a tűzhely mellett és neveljék a gyerekeket.... bocsi akkor manapság miért van az hogy szinte az összes nő dolgozik ugyanolyan keményen mint a férfiak, de még a gyerekeket is neveli és kiszolgálja a férjét aki azt hiszi a kemény munka után joga van a pihenéshez, és a felesége igenis ugrálja körül, és lesse pincsikutyaként a vágyait.... Attól mert valaki nő, még igenis képes megtenni ugyanazt, amit egy férfi, bizonyítja ezt az előző mondatom, és miért ne lehetne egy nő katona ha azt szeretné? Akkor a férfiak miért lesznek szakácsok, ha az elvileg a nők feladata? szóval egyszerűen nem értem a mai társadalmat néha, és miért olyan biztos hogy az összes nő ku*** lesz aki katonának megy... egyáltalán a ku*** szó jelentésével legyetek már tisztában... ha netalántán kicsit betekintést nyernétek egy ku*** magánéletébe rájönnétek milyen és nem néznétek le... szóval egy katona nő messziről nem az még ha le is fekszik sok mindenkivel... és nem feltétlen válik mindenki ilyen könnyűvérűvé a katonaság alatt....nem mellesleg nem értem, miért előítéletesek a férfiak a nőkkel... persze mert a férfiaknak természetesen mindent szabad...szóval nem értelek titeket egyszerűen, és különben is ha egy nő le akar feküdni sok férfival hát tegye egészségére, most miért fáj ez nektek? nem a ti feleségetek vagy barátnőtök... akkor meg mit jár a szátok?....
2010. márc. 16. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!