A katonák hova járnak?
Ha elküldik őket, akkor oda mennek, ahová a parancs szól.
Például a dísszázad fogadja a hazánkba érkező prominens személyiségeket sorfallal, és a nemzeti ünnepeinken is "díszelegnek".
A rendészek a HM objektumainak egy részét őrzik, illetve a katonai gépjárműforgalmat ellenőrzik.
A helyőrségi zenekar fogadásokon, ünnepségeken, és temetéseken indulókat stb játszik.
A harcoló alakulatok kiképzéseken, bel, vagy külföldi hadgyakorlatokon vesz részt, ezektől az alakulatoktól kerülnek ki "misszióba", békefenntartó küldetésre a 27 külföldi állomáshely valamelyikére.
19:26!
Magyarul csinálnak mindent, csak azt nem, amiért vannak eredetileg...
Mondom, fő problémájuk, milyen piából rúgjanak be!
Voltál katona? Lehet (bár nem hiszem) hogy napokat, heteket nem csinálnak semmit, de elég egyszer kockáztatni az életuket, és máris tobbre vitték mint te.
A kérdésre válaszolva: igen a laktanyában, mások az irodában, kul osztályokon stb.
11:03!
Nem voltam katona, de volt szerencsém köztük dolgozni! Semmirekellő bagázs, semmirevalók! És az én és a te adómból tartjuk őket!
11:16
Rosszindulatú vagy.
Amihez nem értesz, abba miért kotyogsz bele?
Próbálj meg bekerülni a seregbe, - bár szerintem a psychológiai részen sem mennél már át a felvételi procedúrának, - aztán itt folytatjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!