Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A katonák hova járnak?

A katonák hova járnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ugye 8-tól 4-ig (azthiszem) dolgoznak. De akkor hol vannak? A laktanyában?
2011. aug. 25. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Te meg 1 véres szájú vájú vagy.
2011. aug. 26. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Látod, ennyit tudsz, - csak nagy pofád van. Slussz!

Próbálj meg bekerülni a seregbe az adottságaid által - az ugatás helyett!

- Vagy tudod már Te is Magadról, hogy alkalmatlan vagy erre?!

Akkor meg ne pofázz!

2011. aug. 28. 00:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

De nagyon véditek ti az imádott seregeteket! Pedig semmi de semmi szükségünk nincs rájuk, és mint már írtam, az adónkból vannak eltartva!

Legnagyobb problémájuk pedig az ivás!

Most lehet azzal jönni, hogyha megtámadnának minket, ki védene meg, de abban 100%-ig biztos vagyok, hogy nem ők!

Meg lehet ugatni, hogy a Közel-Keleten is ott harcolnak (a mi adónkból), de nekem vagy neked attól nem lesz jobb, csupán a nyugatiakat szolgálják ki!

Ja és akkor sem mennék a seregbe, ha hívnának!

2011. aug. 28. 11:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Azért van rájuk szükségünk. Oké, hogy nem csinálnak sok mindent de az nem az ő hibájuk! Például az árvizeknél meg a vörösiszapnál is ők segítettek. Talán még több szükségünk lesz rájuk egyszer
2011. aug. 28. 16:46
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Erre mint a vörös iszap és társai létre lehetne hozni egy külön alakulatot. És akkor nem kéne ennyi lehűtött eltartanunk!
2011. aug. 28. 19:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

11:38

Az elvakult válaszod a bizonyíték arra, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit irkálsz.

A ma Honvédsége nem egyenlő a Magyar Néphadsereggel - a személyi összetételét illetően.

Tisztázni kellene Magadban egy-két "apróságot", - amelyekről a jelek szerint halvány fogalmad nincs elvakult gyűlölködésedben:

Melyek a feltételei annak, hogy valaki a Magyar Honvédség tagja lehessen?

Melyek a Honvédség tagjaival szemben nap mint nap támasztott követelmények?

Melyek azok a tényezők, amelyek motiválnak egy embert arra, hogy egy fegyveres testület tagjaként éljen?

A jelek szerint egyikre sem tudod a választ, csak tudatlanul fröcsögsz.

És amíg ez így van, addig nem formálhatsz jogot arra, hogy ilyen hangnemben "bíráld" több, mint 20000 ember munkáját, életvitelét.

Informálódj, olvass, tanulj, aztán itt folytatjuk, - ha úgy látom, hogy éretté váltál egy érveken alapuló vitára!

2011. aug. 29. 09:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Sereg köpködő! Ha ennyire utálod őket, akkor mi a frászt keresel ebben a témakörben???Vagy csak féltékeny vagy? Mindenkinek megadatott az a lehetősége, hogy mi legyen, ők ezt választották. Bezzeg, ha a házadat elöntené az árvíz, akkor jó lenne, ha valaki segíteni kihozni a szutykos bútoraidat, állataidat, stb. Nekik ez a megélhetésük. Nekik is van családjuk, gyerekeik, akiket fel akarnak nevelni.

Kedves Kérdező: Igen a laktanyában vannak. Mindenkinek van egy bizonyos beosztása amit ellát. Fegyveres, raktáros, sofőr, stb.

2011. aug. 30. 09:11
 18/22 anonim ***** válasza:
28%

09:22!

Utánanéztem, de nm változtatott a véleményemen! Attól, hogy bizonyos feltételeknek meg kell felelniük, még ugyanolyan semmirekellők, akik az adónkból élnek, és feleslegesek! És mi motiválja őket? A pénz! Úgyhogy továbbra is azt mondom nem csak a 20 000 sok, hanem még a 2 is az lenne!

09:11!

A témakör címe Politika, nem pedig "szeresük együtt a magyar hadsereget"!

Ha a házamat elöntené a víz akkor inkább a tűzoltók jönnének! (Na ők érnek valamit!) És még ha ők is jönnének ki (egyszer nem láttam volna a híradóban stb., hogy nem a tűzoltók) Kérdem én mennyi? Nem annyi ami most van! Max. 100-200 nem ennek a százszorosa! És miért csak a katasztrófa helyzetekkel lehet előjönni? Tudom már, mert másra nem használhatóak! (bár még erre sem nagyon) És mint már írtam, erre a célra lehetne egy külön alakulatot létrehozni!

2011. aug. 30. 09:44
 19/22 anonim ***** válasza:

09:44

Látod, ennyi eszed van, - még hazudni sem tudsz!

Mert ha utána néztél volna annak, aminek valójában nem néztél utána, akkor rájöhettél volna, hogy a pénz a legutolsók között szerepel, ami motiválhat egy katonát.

Vitára alkalmatlan hazudozó vagy.

2011. aug. 30. 10:16
 20/22 anonim ***** válasza:
42%

10:16!

Ha te elhiszed azokat a meséket, amiket "motivációként" leírnak, te vagy alkalmatlan vitapartner! Szörnyű, hogy mindent bevesztek, amiket mondanak nektek! Ha már 100 meséből 1 is igaz akkor jó az arány!

2011. aug. 30. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!