A katonák hova járnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ugye 8-tól 4-ig (azthiszem) dolgoznak. De akkor hol vannak? A laktanyában?2011. aug. 25. 15:48
21/22 anonim válasza:
Ja és itt egy idézet Dr. Vadai Ágnestől: “…tudomásul kell venni, hogy az önkéntesség legnagyobb motivációja a pénz.”
Szerintem tömör és lényegre törő!
22/22 anonim válasza:
Röviden egy szar szemét szar alak vagy. Aki képes több mint 20 ezer embert ilyen általánosító módon becsmérelni az nem érett meg arra hogy hitele legyen bármiről is beszél. Nem tudom miféle szerzet vagy te de gondolkodj mielőtt a billentyűkhöz érsz. Valószinüleg te sem tanultad meg gyerekkorodban mi az a tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!