Mennyi idő lehet még Szíria és Iránnal való háborúba sodrodására a nyugati országokkal? (több lent)
Én úgy gondolom, hogy kevesebb mint 2 hét!
törökországnak lelőtek egy vadászképüket, most törökország nagyon pipa!
A nyugat rávette Dél-koreát hogy ne vigyen több olajat Iránnak!
Szankciót vezet be a nyugat kelet ellen! A kérdés melyik fé támad hamarabb, én úgy gondolom hogy a háború elkerülhetetlen, lehet hogy olyan szövetségi rendszerek jöhetnek létre amire a nyugat ráfázhat, Mit gondoltok?
És azt még elfelejtettem, hogy az USA semmit nem tett :D Itt az EU, Brüsszel semmiz ki minket! Az USA-nak köze nincs a magyar államadóssághoz, csak a válsághoz, de a VIÁGválság.
Itt az EU-ban van a bűnös, és országon belül. Mármint a mostani Mo helyzetét nézve.
szüklátokörű vagy!
Úgy érzem nő vagy, talán nem tévedek ...
A lényeg, hogy IV.Béla volt az aki a legnagyobb mennyiségben, a legtöbb nemzetségű népet hozta be az országba, ezt nem lehet tagadni! Tudom, hogy voltak mások is akik telepítettek be, de ez az ország átka lett!
Most nincs időm végig olvasni sajnos, mert mennem kell de majd még vitázhatunk.
Egyszerűen annyira buta cigány vagy!
Fogd már fel, hogy történelmi tény, hogy IV. Béla idejében csak a kunok és a jászok jöttek be!!!
De ők magyarok, mivel totálisan elvesztették az ősi nyelvüket!
a 8 általánosod nincs meg az tuti, mert a 6. osztályos anyagot nem vágod... Hogy a török kiűzése után hívták be a szomszédos népeket, és ez az 1700 as években volt így!
Komolyan és amikor azt mondom a cigányok hülyék, még én általánosítok...
HÁT KÖNYÖRGÖK! ÁLTALÁNOS ISKOLA!
Ne haragudj, téged minősét le a modorod!
A faji megkülönböztetésed primitív emberré tesz.
Nem vitatkozok veled.
Nem csak álltalános iskolai bizonyítvánnyal, hanem érettségi bizonyítvánnyal is rendelkezem van jogosítványom , van autóm és van közéfokú nyelvvizsgám!
Ettől függetlenül : Idén jelentkeztem a felsőoktatásba!
-Annyit szeretnék még mondani, ahogyan mondtam, nem csak IV.Béla hanem több királyi család is betelepítéseket végzet hazánkban, ami később vissza ütött!!!! A Wilson törvény után meg járj magad utána.
nem tehetek róla, hogy a múltban a tudati szint nem volt olyan szinten, hogy a jövő nemzedékeire gondoljon.
Remélem tudtam segíteni!
"A lényeg, hogy IV.Béla volt az aki a legnagyobb mennyiségben, a legtöbb nemzetségű népet hozta be az országba, ezt nem lehet tagadni!"
Ez nem igaz. Ez abszolút valótlan.
Te járj utána egy történelemkönyvnek!
Rendben akkor ki volt az a magyar király aki, betelepítette magyarországra : a németeket, százokat, románokat, horvátokat, tothokat, szerbeket? melyik király volt ez?
Ne felejtsük el azt sem, hogy a honfoglalás idején, nem csak magyarok jöttek be a magyarokkal, hanem zsidók is, erre történelmi bizonyíték van!
Azt se felejtsük el, hogy több király volt még akik más nemzetüségű embereket telepítettek be, azokhoz a népekhez akik már így is itt éltek.
stb.
"Rendben akkor ki volt az a magyar király aki, betelepítette magyarországra : a németeket, százokat, románokat, horvátokat, tothokat, szerbeket? melyik király volt ez?"
Mária Terézia volt az. Belső vándorlással, és betelepítéssel! Lehet, hogy nem tudsz rendesen olvasni, de ezt már leírtam neked! Hüm... Valszeg én vagyok a tudatlan!
Ja és hogy ez nem 6.-as, hanem 7. év eleji anyag! Az ország benépesítése... Amit te mondassz az Mária Terézia műve volt. IV.-béla kunokat és jászokat hívott be, akik MAGYAROK! (már, de ezt is leírtam -.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!