Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyi idő lehet még Szíria...

Mennyi idő lehet még Szíria és Iránnal való háborúba sodrodására a nyugati országokkal? (több lent)

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy kevesebb mint 2 hét!

törökországnak lelőtek egy vadászképüket, most törökország nagyon pipa!

A nyugat rávette Dél-koreát hogy ne vigyen több olajat Iránnak!

Szankciót vezet be a nyugat kelet ellen! A kérdés melyik fé támad hamarabb, én úgy gondolom hogy a háború elkerülhetetlen, lehet hogy olyan szövetségi rendszerek jöhetnek létre amire a nyugat ráfázhat, Mit gondoltok?

2012. jún. 26. 21:24
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Ét nem a iq-ról van szó kedves utolsó!

-nem értem, hogy miért nem érted!?

Nem magának köszönheti, hanem annak hogy kifosztják, a csokoládéját, a mogyoróját, és minden nyersanyagát, mert nyugati kézben van, gyémánt, olaj szénbányák, nem az ott élőké, hanem nyugati multicégeké-a zafirok a drágakövet a földben lévő nyersanyagok, mint nyugati kézben összpontosul.

Ha te ott élnél, egy néger emberbőrében-jönnek a nyugatiak fegyverekkel, teneked meg lenne egy íjjad meg egy nyilad, melyik lenne az úralkodó faj... Te, vagy a civilizáltab faj!

Nem azért, éheznek az ott lévő emberek mert nem lett volna élelmük, hanem azért mert a nyugati ember befolyását nővelve éhen halnak ott a fejletlenebb népek, tőrzsek , országok!

Tedd fel a kérdést? Te kinek adnák a pénzedet, mibe fektetnéd be???? Háborúkba, fegyverekbe, hitelbe(hogy az emberek eladósodjanak) vagy esetleg luxus cikekre?

Mi lenne akkor, hogy egyensúlyba fektetnénk?????

[link]

Remélem tudtam segíteni!

2012. jún. 26. 22:22
 12/47 anonim ***** válasza:
En ertem hogy mit akarsz mondani de a szegenysegukrol nem csak a feherek tehetnek hanem egy kicsit ok is ha egy kicsit gondolkoznanak hogy nem mint az exploreren lattam hogy fakon ugralgatnak mint a majmok hanem fabol hazat epitenenek es ilyen anyagokbol korszerusitenek magukat nem pedig allnak varnak mint az allatok(ez az en velemenyem)
2012. jún. 26. 22:30
 13/47 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy várnának, vadászó gyüjtögető életmodot folytatnak, gettókba tömörödnek-próbálkoznak!

Tudod, jobban szeretnének élni. Nézd lagos példáját!

Kezd fejlődni!

Nem értem a világunkat, és azokat a rendszereket amik kialakultak benne.

Azok az emberek akik tettek volna azért hogy tényleg egy jobb világban éljünk, azokat megölték, meggyilkolták!

Tudjátok, hogy mi az hogy háború!

-Legyünk igazságosak a tényekkel: A háború nem ismer határokat, nem ismer semmit, csak azt hogy hogyan öljük le az ellenséget, megölni valakit, meggyílkolni valakit!

Milyen érzés nektek ezt kimondani otthon a házatokban?

--Nekem szörnyű érzés.

Azért tettem fel a kérdésemet, mert tudom azt hogy a mi hazánk sem menekülne el ebből a háborúból, főleg úgy nem hogy ezek az országok Iránnal az élén elég erős harci technológiával , fegyverekkel sőt talán atommal rendelkező néppek harca lenne ez!

Eléggé tönkretettük ezt a bolygót!

-nem értem, miért van még mindig itt?

2012. jún. 26. 22:36
 14/47 anonim ***** válasza:
Tudom h egy csomoan fel se tudjak fogni h mi a haboru mert azt hiszi h csak a katonak fognak harcolni pedig nem,hanem mindenki kell h harcoljon!Olvastam meg egy olyat h egy paran azt mondjak h azert kell haboru h csokkenjen a Foldon a nepesseg.Szerintem mindenki bunos a foldon de ha A muzulmanok(afganisztan,iran,irak,pakisztan stb)tamadnak akkor nem sajnalom hanem ki kell irtani oket mert ok kezdtek el a csatat!Mi se kezdjunk ki veluk,de ok se velunk es igy jo lessz!
2012. jún. 26. 22:50
 15/47 A kérdező kommentje:

Népírtás, benne van a pakliban!

-Nővekszünk, szaporodunk, amég nem lesz más élet ezen a bolygón csak az ember!

A háborúval soha nem fogok egyet érteni.

A legnagyobb bűn, mint egy másik élet ellen írányuló célzott katonai összefogás!

2012. jún. 26. 22:54
 16/47 anonim ***** válasza:
Ja es megeggy ne hogy azt higgyetek hogy bajom van az Azsiaiakkal,nem csak eggyes orszagok meg tudnak ulni a seggukon peldaul Mongolia igaz szegenyebb orszag de eli a vilagat,vagy Thaifold,vagy Laos,vagy akar India se kezd ki a masikkal csak ezek a szarzsakok(Irak,Iran,Pakisztan;Afganisztan)
2012. jún. 26. 22:55
 17/47 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, a válaszaid és elborult gondolatvilágod miatt azt javaslom, még tanulj néhány évet az iskolában, ne mellé járj szipuzni. A nagyok dolgába és a világ működésbe meg majd akkor szólj bele, ha egy kis ész is ragad rád. Barikád, összeesküvéselméletek... basszus, eszemfaszom megáll...
2012. jún. 27. 10:23
 18/47 anonim ***** válasza:

Dél-Koreának nincs kőolaja, ő veszi Irántól és nem fordítva, az irániak pedig egyelőre sz*rnak rá, hogy eggyel kevesebb kuncsaftjuk lett, mert még így is van jópár.

Törökországnak csak a szája jár és nem fog támadni, míg biztos nem lesz benne, hogy az oroszok nem tesznek válaszlépéseket.

2012. jún. 27. 11:20
 19/47 anonim ***** válasza:
#18-asnál a pont.
2012. jún. 27. 13:01
 20/47 A kérdező kommentje:

18-as válaszoló!

Ilyen modorral, neked kéne vissza menned az iskolába tanulni! A szókincsed nem valami tág!

Elborult elmém van?

Tudod, ha nem érted meg a világot amiben élsz, akkor válaszokat keresel! Én is válaszokat keresek! Tudodod Szíriában még mindig tart a polgárháború, naponta százak halnak meg, csecsemők, gyerekek, öregek, felnőtek!

tudod miért?

Azért mert az ott lévő kormány nem akar lemondani a hatalomról!

Ami líbiában megtörtént, ami egyiptomban megtörtént az ott még mindig tart!

Irán helyzete más, energiát szeretne, nem hinném hogy atomfegyvert akarna létrehozni!

-Láttál már anorexiás embert?

A szegény országokban mindennapossak az olyan látvány amit a modern világban anorexiának nevezünk!

A baj ott van, hogy ezek az emberek 6 évesek vagy 8-tól 14 éves korukig élnek! Láttál holokausz képeket, ahol a zsidó gyerekekről leszáradtt a bőr?

Akkor elmondom neked hogy ez mindennapos látvány: Indiában, Afrikában, Dél-amerikában!

Remélem tudtam segíteni, hogy egy kicsit is felnyissam a szemedet kedves 18-as!

2012. jún. 28. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!