Mennyi idő lehet még Szíria és Iránnal való háborúba sodrodására a nyugati országokkal? (több lent)
Én úgy gondolom, hogy kevesebb mint 2 hét!
törökországnak lelőtek egy vadászképüket, most törökország nagyon pipa!
A nyugat rávette Dél-koreát hogy ne vigyen több olajat Iránnak!
Szankciót vezet be a nyugat kelet ellen! A kérdés melyik fé támad hamarabb, én úgy gondolom hogy a háború elkerülhetetlen, lehet hogy olyan szövetségi rendszerek jöhetnek létre amire a nyugat ráfázhat, Mit gondoltok?
Ét nem a iq-ról van szó kedves utolsó!
-nem értem, hogy miért nem érted!?
Nem magának köszönheti, hanem annak hogy kifosztják, a csokoládéját, a mogyoróját, és minden nyersanyagát, mert nyugati kézben van, gyémánt, olaj szénbányák, nem az ott élőké, hanem nyugati multicégeké-a zafirok a drágakövet a földben lévő nyersanyagok, mint nyugati kézben összpontosul.
Ha te ott élnél, egy néger emberbőrében-jönnek a nyugatiak fegyverekkel, teneked meg lenne egy íjjad meg egy nyilad, melyik lenne az úralkodó faj... Te, vagy a civilizáltab faj!
Nem azért, éheznek az ott lévő emberek mert nem lett volna élelmük, hanem azért mert a nyugati ember befolyását nővelve éhen halnak ott a fejletlenebb népek, tőrzsek , országok!
Tedd fel a kérdést? Te kinek adnák a pénzedet, mibe fektetnéd be???? Háborúkba, fegyverekbe, hitelbe(hogy az emberek eladósodjanak) vagy esetleg luxus cikekre?
Mi lenne akkor, hogy egyensúlyba fektetnénk?????
Remélem tudtam segíteni!
Nem mondanám, hogy várnának, vadászó gyüjtögető életmodot folytatnak, gettókba tömörödnek-próbálkoznak!
Tudod, jobban szeretnének élni. Nézd lagos példáját!
Kezd fejlődni!
Nem értem a világunkat, és azokat a rendszereket amik kialakultak benne.
Azok az emberek akik tettek volna azért hogy tényleg egy jobb világban éljünk, azokat megölték, meggyilkolták!
Tudjátok, hogy mi az hogy háború!
-Legyünk igazságosak a tényekkel: A háború nem ismer határokat, nem ismer semmit, csak azt hogy hogyan öljük le az ellenséget, megölni valakit, meggyílkolni valakit!
Milyen érzés nektek ezt kimondani otthon a házatokban?
--Nekem szörnyű érzés.
Azért tettem fel a kérdésemet, mert tudom azt hogy a mi hazánk sem menekülne el ebből a háborúból, főleg úgy nem hogy ezek az országok Iránnal az élén elég erős harci technológiával , fegyverekkel sőt talán atommal rendelkező néppek harca lenne ez!
Eléggé tönkretettük ezt a bolygót!
-nem értem, miért van még mindig itt?
Népírtás, benne van a pakliban!
-Nővekszünk, szaporodunk, amég nem lesz más élet ezen a bolygón csak az ember!
A háborúval soha nem fogok egyet érteni.
A legnagyobb bűn, mint egy másik élet ellen írányuló célzott katonai összefogás!
Dél-Koreának nincs kőolaja, ő veszi Irántól és nem fordítva, az irániak pedig egyelőre sz*rnak rá, hogy eggyel kevesebb kuncsaftjuk lett, mert még így is van jópár.
Törökországnak csak a szája jár és nem fog támadni, míg biztos nem lesz benne, hogy az oroszok nem tesznek válaszlépéseket.
18-as válaszoló!
Ilyen modorral, neked kéne vissza menned az iskolába tanulni! A szókincsed nem valami tág!
Elborult elmém van?
Tudod, ha nem érted meg a világot amiben élsz, akkor válaszokat keresel! Én is válaszokat keresek! Tudodod Szíriában még mindig tart a polgárháború, naponta százak halnak meg, csecsemők, gyerekek, öregek, felnőtek!
tudod miért?
Azért mert az ott lévő kormány nem akar lemondani a hatalomról!
Ami líbiában megtörtént, ami egyiptomban megtörtént az ott még mindig tart!
Irán helyzete más, energiát szeretne, nem hinném hogy atomfegyvert akarna létrehozni!
-Láttál már anorexiás embert?
A szegény országokban mindennapossak az olyan látvány amit a modern világban anorexiának nevezünk!
A baj ott van, hogy ezek az emberek 6 évesek vagy 8-tól 14 éves korukig élnek! Láttál holokausz képeket, ahol a zsidó gyerekekről leszáradtt a bőr?
Akkor elmondom neked hogy ez mindennapos látvány: Indiában, Afrikában, Dél-amerikában!
Remélem tudtam segíteni, hogy egy kicsit is felnyissam a szemedet kedves 18-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!