Hát ha alkalmazzák az 5 cikkelyt akkor Magyarország hadban áll majd Szíriával.
2012. jún. 26. 13:53
2/14 anonim válasza:
Mint NATO tagoknak, valamilyen szinten bizonyosan részt kellene venni a harcban, szállítmányozásban, logisztikában, egészségügyi ellátásban. Nem vagyunk katonai nagyhatalom, kisebb feladataink lennének szerintem.
2012. jún. 26. 13:53
3/14 anonim válasza:
Törökország mellett harcolnánk míg vége nem lesz a háborúnak.
2012. jún. 26. 14:20
4/14 anonim válasza:
Törökország Nato tag ahogy mi is.Valamilyen szinten segítenünk kell majd nekik de tőlünk nem várnak sok segítséget tudják hogy nincs nagy haderőnk.Majd az erősebbek kisegítik a törököket , USA meg a többiek.
2012. jún. 26. 15:01
5/14 anonim válasza:
Szerintem ha Törökország megtámadja Szíriát, Oroszország továbbra sem fog kihátrálni szövetségese mögül (ha eddig nem tette meg), és megtámadná Törökországot. Ez esetben a NATO-é lenne a döntés, hogy felrúgja a saját szabályzatát vagy válaszol az orosz támadásra. Ha válaszol, azzal senki nem jár jól.
2012. jún. 27. 10:55
6/14 anonim válasza:
Semmilyen nagy hatása nem lenne Magyarországra....
Emlékezzetek már vissza... mikor tavaly Nagy-Britannia, Franciaország és az USA kezdeményezésével harcot indítottak Líbiában Kadhafi rezsim ellen... mind3 NATO tag és ez nem jelentette azt, hogy automatikusan nekünk is támadnunk kellett volna... Magyarország annyit tett, hogy felszólitotta Kadhafit, hogy adja át a hatalmat....ugyan ezt tette Németország is... és ha most megtámadná Törökország, Szíriát akkor szinte egyedül végig tarolná Szíriát, mivel hatalmas és erős haderővel rendelkezik Törökország...NATo tagok közül meg, az csatlakozna aki akar.... Anglia és Franciaország ki használná a helyzetet és tuti, hogy támadnának...szóval ez lenne, Magyarország ebben az esetben is max üzenni fog... ennyire vagyunk képesek, hogy üzengessünk...
2012. jún. 27. 23:44
7/14 anonim válasza:
Előző: csak éppen Oroszországot, Iránt és Kínát hagytad ki a játszmából.
2012. jún. 28. 00:48
8/14 anonim válasza:
Az már megint más téma, hogy az oroszok, iránok és akínaiak is belépnének a háborúba....
én csak a NATO-ról és a Magyarországi következményekről beszéltem
2012. jún. 28. 10:51
9/14 anonim válasza:
Én megértem, de őket nem lehet kihagyni ebből. Mind üzengethetünk ha az oroszok odapörkölnek a NATO-nak.
2012. jún. 28. 17:53
10/14 anonim válasza:
Persze ebben igazad van, de most mond meg őszintén.... milyen ország, milyen társadalmi felfogás az, hogy nyíltan egy olyan rezsimet támogatnak, ahol a saját népüket támadják... jaaah és ráadásul még fegyverekkel támogatják ezeket a rezsimeket... tiszta vicc... és még akkor a nyugat rossz... szóval mond meg, mi lehet az oka, hogy az oroszok, a kínaiak...stb támogatják az ilyen rezsimeket...???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!