Mennyi idő lehet még Szíria és Iránnal való háborúba sodrodására a nyugati országokkal? (több lent)
Én úgy gondolom, hogy kevesebb mint 2 hét!
törökországnak lelőtek egy vadászképüket, most törökország nagyon pipa!
A nyugat rávette Dél-koreát hogy ne vigyen több olajat Iránnak!
Szankciót vezet be a nyugat kelet ellen! A kérdés melyik fé támad hamarabb, én úgy gondolom hogy a háború elkerülhetetlen, lehet hogy olyan szövetségi rendszerek jöhetnek létre amire a nyugat ráfázhat, Mit gondoltok?
az elozo vagyok szerintem biztos hogy tobb mint 2 het,szerintem nem eleg csak a nyugatiak reszerol nezve 2 het hogy megszervezek az akciot,de ugyse ok fognak tamadni,hanem iran
De ezeket te honnan veszed?-engem is erdekel ez az egesz
Én úgy vélem, hogy nem a terroristák a hibásak. egy ördögi kör van, ők így keresik az igazsgukat!
Te tényleg , elhiszed azt amit az usa mont a terroristákról?
Ted fel a kérdést?
Ki pénzeli a terroristákat?
KI ad nekik több zsák pénz?
-tudod kik adják ezeknek az országnak a pénzt és a fegyvert? Az usa kormánya és a gazdag europai országok, kanada és mexiko is!
Nekük cél a háború, nekik cél az hogy az olajért bármilyen árron hozzá jussanak!
A terroristák, nem terroristák -hanem vallásos emberek a dzsihád szentélyében teszik azt amit tesznek, tudod miért van ez? Azért mert a kereszts háborúk során europából több ezer katona ment el keletre és ölte meg az ott lévő emberek családjait, gyerekeket -akik túlélték azok nem felejtettek és bosszút esküdtek azért amit tett velük a kereszténység, ezt a háborút nem a Mohamed vallás kezdte -hanem a nyugati!
Egy ördögi körben élünk, amit nem mi teremtettünk-de majd nekünk kell megoldanunk!
De a mai keresztények nem tehetnek róla hogy háború volt régen.
A mai oroszok sem tehetnek róla hogy kommunizmusról és hogy milliók haltak meg a vörös csillag miatt.
A mai németek sem tehetnek arról ami a II. világháború idején tötént.
Bosszút esküdtek?
Akkor mi is bosszuljunk meg a törökökkel hadban álltunk?A törökök szeretik a magyarok és rokonnak tartsák nem ellenségnek.Ez kölcsönös.Mi már kibékültünk velük.
Olaj?Az USA-nak rengeteg olaja van Texasban.A benzin még a magyar fizetésekhez képest is olcsó.
Miért pénzelné az USA a terroristákat?A zsidók utálják a muszlimokat és ki akarják őket irtani.Ez kölcsönös.
utolsó, az usa mindenhol ott van, hazánk ban is!
Az lmp-a usanak csinál politikát, a fidesz a kínaiaknak, a mszp a zsidóknak, a jobbik pedig (magam sem tudom, hogy kinek és hogy honnan szerzik a forrásaikat)
Tehát hazánkban is itt vannak. Az usa olyan mint egy virus, mindenhol megvetti a lábát, nem érdekli az emberi élet, a szenvedés az éhezést, nem érdekli semmi-csak a ő saját országa és a benne élők elhizott emberek tömege!
-Amég 20 éveskorig élnek afrikában a éhező ember tömegek, addig amerikában 50 évig élnek egészségtelenül, elhizottan dohányosan, alkoholizálva(persze tisztelet a kívételnek)!
Ne vegyük ide törökország és hazánk helyzetét, teljesen más koncepció volt, az nem népírtás volt-hanem háború(olyan mint az első vagy a második vh)
A keresztes háborúk idején pedig népírtás folyt, nem csak bizáncot érintette ez a dolog, nem csak törökországot hanem az egész keletet!
Radikális elmék vannak jelen, mindenhol ebben a világban!
-Miért pénzelni az usa fegyverekkel a keletet és pénzzel?
Azért mert ez később neki is pénz lesz, vagy más források iránt írányúl a támadás: [link]
Az usa célját nem ismerem pontosan, de kesejúként bánik a világgal, nem a gazdaságára irigykedem, hanem sajnálom hogy mire használja fel!
Lehet össze keverem nem tudom, egészicsd ki... Minden esetre érdekes, hogy hova elnem nyulik a nyugat keze, és hogymilyen hatással van más országokra.. Nem érvényesülhet a szabad akarat, mert befolyási körökben élünk, lélegzünk, érzünk,-Az emberi tudat nem más, mint egy befolyásolható eszköz, amit nem hagynak érvényesülni!
Afrika?Most komolyan?
Ők saját maguknak köszönhetik hogy elmaradottak meg civilizálatlanok és kulturálatlanok.
Ne gyere a zord időjárással mert Izrael abban a porfészekben is tudott egy nyugati szintű országot csinálni.Abból gazdálkodnak ami van és ami lehet.
A negroid rassz más.Alacsonyabb az IQ szintjük jóval mint az átlag fehérnek.
Egy alsóbb rendű rassz.Nézd meg a fehérek mit építettek 1000 év alatt és nézd meg hogy a feketék mit.Ezért a negroid rassz alsóbbrendű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!