Melyik volt a II. VH legjobb mesterlövészpuskája?
Mustafa:
Ha nem számít az ember, akkor adj egy Parkinson kóros kezébe mesterlövész fegyvert!
Egyszer olvastam egy kimutatást, hogy a Vietnámi háború alatt az amcsi mesterlövészek által használ Remington 700as puskának minden harmadik lövése halálos volt, míg az M16-osnál ez a szám jóval ezer lövés fölött volt.
OK ez nem VH, de gondoltam hátha érdekel.
"""Egyszer olvastam egy kimutatást, hogy a Vietnámi háború alatt az amcsi mesterlövészek által használ Remington 700as puskának minden harmadik lövése halálos volt, míg az M16-osnál ez a szám jóval ezer lövés fölött volt.
OK ez nem VH, de gondoltam hátha érdekel."""
TE OLYAN OSTOBA VAGY!!! HÚ, EZ KIAKASZTOTT...
ez egyáltalán nem mond el semmit a két fegyverről, hallottam ezt az adatot, amit pontatlanul használtál, de tökmindegy, a lényeg: ez az adat a hagyományos gyalogsági, és a mesterlövész-harcászat közötti különbségeket mutatja, ezt tükrözi a találati pontosság is, a két fegyverről semmilyen következtetést nem tudsz levonni ebből az adatból... a két fegyver összehasonlítása ugyanazt az erdeményt fogja mutatni, amit bármelyik gépkarabély és mesterlövészpuska összehasonlítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!