Ha háború lenne, mit lehet tenni?
"ja és még valami, a háborúban vissza is lőnek és nem gyógyulsz meg 10másodperc után mint a COD-ban"
Tudom, már vettem részt háborúban. Az valóban nem olyan, mint a COD...
Mondani, fenyegetni, vagy csinálni, az kettő. Mostanában nem aktuális errefelé. De Pakisztánba nem menj.
Nem elbújni érdemes, hanem a helyzetet mérlegelni.
"a vezetők szemében csak feláldozható csicskák vagytok"
Így van. Legyünk inkább büszkék és fussunk! :D
Amúgy ha a családot biztonságba visszük, nem muszáj utána ott ülni mellettük.
""a vezetők szemében csak feláldozható csicskák vagytok"
Így van. Legyünk inkább büszkék és fussunk! :D "
Mit ajánlasz? legyünk ostobák és haljunk meg értük?:D
Most még ne készüljetek.
A háború pár év múlva jön csak el. Akkor, amikor már puszta léteteket veszélyezteti kialakult helyzet.
Ezek pedig:
Olajhiány, ( vagy energiahiány )
Élelemhiány,
Ivóvízhiány.
Addig pedig tanuljatok szorgalmasan vagy raboljatok bankot, hogy legyen elég pénzetek elmenekülni a Déli sark-ra, vagy oda ahol valószínűleg nem fog tombolni az emberiség eme önszabályozó és létszámstabilizáló programja.
Na jó hogy tisztán lássunk mert látom senki nem a kérdésre válaszol: [link]
Na szóval én ezt akartam ha ez bekövetkezne, vagy bármi féle más ami miatt itthon is lenne háború, hogy akkor mit lehet tenni, hogy túl éljük azt az időszakot, és erre mondta valaki, hogy semmit, és én erre mondtam azt, hogy akkor ennyi erővel nincs értelme tervezni a jövőt.... :S
Ja, bocs, azt hittem, hogy valami valós hírtől rezeltél be...
A Jobbik folyamatosan azzal ijesztget, hogy Izrael világhatalomra tör, és mindenkit meg fog támadni. Ez csak uszítás...
A legérdekesebb, hogy a nyugat-európai szélsőjobboldali pártok viszont az arabok ellen uszítanak, mert náluk az arab bevándorlók okoznak nagyobb problémát.
ÉRDEKES LENNE egymásnak ereszteni a nyugati szélsőjobbot és a Jobbikat, aztán megnézni, vajon melyikük tudja meggyőzni a másikat? :-DD
Pedro
"Na jó hogy tisztán lássunk..."
Na ettől aztán valóban tisztán lehet látni.:D Teljesen "hiteles" iromány.:D
Javaslom ne olvass ilyeneket. Akkor talán nem látod majd ennyire sötéten a jövőt.:D
A kérdésedre meg már kaptál választ korábban.
"Ha háború lesz akkor minden magyar állampolgárnak kötelessége a haza védelme.Ez azt hiszem természetes dolog.
Amikor sorkatona voltam akkor az esküben benne volt hogy "hazámat ha kell akkor életem árán is megvédem"."
HÜLYESÉG!!!
Az emberi élet és méltóság mindennél fontosabb. Sokkal inkább, mint az a földdarab, ahol éppen élsz.
Ha háború lenne, egy értelmes embernek (hacsak nem katona, aki parancsot teljesít) azt kell tennie, hogy a rokonaival, szeretteivel, barátaival együtt biztonságos helyre megy. Ha egy távoli külföldi ország számít annak, akkor oda. Hogy pontosan hova, az a háború jellegétől függ.
Ha be akarnak sorozni, akkor nyilván olyan országba mész, amellyel nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak. Ha esetleg világháború lenne, akkor egy messzi óceáni szigetre, stb.
De nyugi, mostanában nem lesz olyan háború, ami minket, magyarokat érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!