Ha háború lenne, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Most már értem miért szavazták meg ismét a hadkötelezettséget és igazuk is van, mert ugyan is itt az Izraeliek készülnek valamire aztán ott van Kína is, meg az USA...na de mondjuk ha elkezdődnek ezek a háborúk, akkor nekünk civileknek hova érdemesebb menni? Más nagyvárosokba, falukba, eldugott helyekre, vagy esetleg külföldre, és ha igen még is hova?2011. dec. 13. 08:41
11/56 anonim válasza:
10:19
Gondolom a 10:17-esnek írtad, nem nekem.:)
12/56 anonim válasza:
10:40, Igazad van, sőt minek jöttünk be ebbe a szutyok Kárpád-medencébe. Semmi értelme, csak hogy legyen egy talpalattnyi föld alattunk, ami a miénk. Úgyis csak szivatott a "zsidó" keresztény EU, "zsidó" királyok, "zsidó" osztrákok, "zsidó" szovjetek, "zsidó" politikusok, stb. Húzzunk innen a rákba, nekem drágább a rongy életem! :DDD
13/56 anonim válasza:
10:40
Elég lett volna annyi is, hogy félsz a harctól. Azt megérti mindenki. Nem kell mellé a körítés.(ezért meg azért) Kifogást mindenki tud találni.:D
14/56 anonim válasza:
A hazáért?Inkább keresnék a családomnak menedéket és biztos helyet.Én nem a hazáért harcolnék hanem a családomért , és ezért az országért nem áldoznám fel az életemet mivel nem érdemli meg viszont a családomért megtenném.
15/56 anonim válasza:
hát harcoljatok csak ha akartok de azt ne felejtsétek el hogy a vezetők szemében csak feláldozható csicskák vagytok
16/56 anonim válasza:
"akkor most ha kitörne a háború mindenki meghalna vagy mi? "
Mitől halna meg mindenki? Nem tanultál történelmet? Kismillió háború volt már. Hányszor halt ki az emberiség?
18/56 anonim válasza:
ja és még valami, a háborúban vissza is lőnek és nem gyógyulsz meg 10másodperc után mint a COD-ban
19/56 anonim válasza:
"hát harcoljatok csak ha akartok de azt ne felejtsétek el hogy a vezetők szemében csak feláldozható csicskák vagytok"
Embeeer...:D Szerinted ki nem szarja le a vezetőket...:D
20/56 Shai-Hulud válasza:
"Hányszor halt ki az emberiség?"
Ötször. És a legutóbbinál én is elvesztettem a lábamat, de a harcok után megtaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!