Szerintetek lehet háború? (Politikai helyzetre rálátással rendelkező, érett felnőttek válaszát várom)!
Bizonyára tudjátok,hogy a parlament elfogadta,hogy bár sorkötelezettség nem lesz újra, viszont, ha az országot támadás éri, minden 18 és 40 év közötti férfinak harcolnia kell. Picit kétségbe vagyok esve,mert nem szeretném,ha legrosszabb esetben a két csemetém apa nélkül nőlne fel, illetve a kedvesemért élek halok, őt sem hagynám el soha, ezért vagyok kétségbe esve.
-egy kétségbeesett apuka-
Köszönöm a válaszokat :)
Megnyugodtam !:)
„ nem kell a frontra menned, hivatkozhatsz a lelkiismereti okokra pl. vallás.”
Ez a sorkatonaságra vonatkozik. Hadiállapot alatt frontszolgálat esetén meg se merd próbálni.
Egyébként nyugi. Arra hogy minket támadjanak százalékban kifejezhetetlenül alacsony az esély.
"ha az országot támadás éri, minden 18 és 40 év közötti férfinak harcolnia kell. Picit kétségbe vagyok esve,mert nem szeretném,ha legrosszabb esetben a két csemetém apa nélkül nőlne fel"
Ha nem is harcolsz, és komolyan megtámadnak minket, akkoris esélyes, hogy a gyerekeid apa nélkül nőnek fel. Esetleg "csak" az asszonyokat-gyerekeket mészárolják le, és akkor te öregszel meg nélkülük. Sőt! Egy laza atom Pusztavacs környékére és akkor tényleg nem megy senki sehova.
Az USA koncentrációs táborokat épít...
És kiknek?
Lesz és előbb, mint utóbb.
A történelem ismétli önmagát és Európa hanyatlása elkezdődött. Az usa meg a saját döglött lovát sikeresen áthúzta az európai államok területére.
Nyugatnak vége, fogunk szívni, bár ne lenne igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!