Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lehet háború?...

Szerintetek lehet háború? (Politikai helyzetre rálátással rendelkező, érett felnőttek válaszát várom)!

Figyelt kérdés

Bizonyára tudjátok,hogy a parlament elfogadta,hogy bár sorkötelezettség nem lesz újra, viszont, ha az országot támadás éri, minden 18 és 40 év közötti férfinak harcolnia kell. Picit kétségbe vagyok esve,mert nem szeretném,ha legrosszabb esetben a két csemetém apa nélkül nőlne fel, illetve a kedvesemért élek halok, őt sem hagynám el soha, ezért vagyok kétségbe esve.

-egy kétségbeesett apuka-

2011. dec. 8. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom pontosan, de tudom, hogy Irakban, az oroszok erősen támogatja az az atombomba fejlesztest, és Irak kitiltota az Egyesült Királyságban nagy kovetcseget, és le akarja támadni Jeruzalemet Furcsa, hogy az országok mert beszélnek a háborúról, Szlovákia: támogatják csapatokat nagy penzel .Nem tudom pontosan, de tudom, hogy Irakban, az oroszok erősen támogatja az az atombomba, és nem vette észre, hogy Irak nem az Egyesült Királyságban, és azt akarja támadni Jeru Furcsa, hogy az ország még mindig beszélnek a háborúról, Szlovákia: támogatják csapatok nagy skála tartályok típusától természetesen. Minden ország is úgy érezte, az előkészületek a háborúra. USA épített koncentrációs táborok behívókat küldözi Szerbia és Magyarország is .és még sok más dolog , de hogy csakúgy, mint az összes háború, amely a világban történt, ugyanug mint most haborut okoz . vagy katona leszel vagy gyartani fogysz loszert veszejes mind a ketto
2011. dec. 8. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező! Az előző hozzászólót hagy figyelmen kívül, pont az ilyen okostojások miatt terjednek a mindne alapot nélkülöző rémhírek.

A jövőben lehetnek háborúk, de Európában nincsen semmilyen válsággóc. A Közel-Keleten, vagy például a Dél-kínai tengeren lehetséges háború a távoli jövőben.

Nincs semmiféle kézzelfogható veszély, nem kell aggódni,

2011. dec. 13. 20:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszönöm a válaszodat, ami után jobban utánnanéztem, én is rájöttem,hogy nincs gond, köszönöm :)
2011. dec. 16. 13:20
 14/15 anonim válasza:

12#!

[link]

2011. dec. 18. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Előző: szánalmas vagy, csak benyögöd ide ezt a linket komment nélkül, mintha valami szenzáció lenne.

Szinten napi rendszerességgel jelennek meg ilyen cikkek, nincs ebben semmi új. Egy nagyon valószínűtlen, csak elméletileg lehetséges dologról, vagyis az eurozóna széteséséről szól. Ebben az esetben esetleg, elvileg lehetnének zavargások Európában. Ennek semmi köze a háborúhoz.

2011. dec. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!