Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyek a jó beosztások a...

Melyek a jó beosztások a Honvédségel? Lent.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, sőtt, ezt már régóta elhatároztam, hogy gimnázium után jelentkezek katonatiszti fősulira. Azt nagy szorgalommal elvégzem, és rendesen kitűnően fogok tanulni. Majd a honvédségnél (gondolom felvesznek ha elvégeztem) egy olyan beosztást szeretnék (nem tudom, hogy ezt én választom-e), hogyha kimegyek Afgánba vagy valahova, akkor ne a legveszélyesebb feladatokat kelljen elvégeznem. Pl.: ejtőernyős ez tetszik, csak nem tudom, hogy lehet-e veszélyes is? Vagy felderítő, ez szerintem az, mert ha fel kell térképezni az ellség területét vagy ilyenek, akkor megtámadhatnak, és tűzharcba keveredhetünk. Mondjuk a lövész az nem tetszik, mert ha lőni kell, akkor nem szeretnék embert ölni.. Leírnátok nekem, hogy ha eljutok ezen az úton addig amit leírtam, akkor melyik lenne a legideálisabb, vagy melyek a legjobb választások ezek szempontok alapján? :)
2011. júl. 30. 16:17
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Az durva lenne, hogyha mindent ellenznék, leírtam jópár dolgot, és bármit mondtam, akkor ez így nemjó, ez se, mit akarsz te? beszari vagy, ilyen vagy.. stb.. még mondhatnám, de ha legalább normálisan emberi móon leírtad volna te is, hogy ez így nem helyes vagy valami, akkor talán megértené az ember, és nem csak a pofáás benne, te kérdezed hány éves vagyok.. Hát azért gondolkozzál már el, itt csesztetsz már majdnem 4 órrája, 1 normális válaszod nem volt, és még van pofád megkérdezni, hogy hány éves vagyok.. Amúgy közöd? ja és nem 14 segítek. Meg nem olyan a helyzetem, hogy agyilag is ott tartsak, nem tudhatod miért írtam ki ezt a kérdést mert szart nem tudsz arról, hogy ki vagyok. Én cska kérdéztem valamit, de jött az oltogatás. Nem baj, türtem, próbáltam javítani a dolgon, de neeem.. Azért is tegyük fel az ellenérveket, vagy azért is beszólással rontsuk el a kedvét. Már bocsánatot is kértem, de utánna is ment a köcs0gösködés. Mondtam erről ennyit menjetek máshová szemétkedni, nekem már nem kell. Ezt utálom amikor az ember kíváncsi valamire és csak a szívózás megy. Legalább akkor már mondtam, normálisan elmondtad volna, hogy vagy ez vagy az, de annyi fogalmad nincs az egészhez, hogy hihetetlen. Csak itt kell szemétkedni. M1. Mondjad csak. Amúgy észrevettem magam. Nem járattam le a hadsereget, mivel járatnám le? Hiszen ott akarok majd elhelyezkedni. Akkor nem szeretném lejáratni a remélhetőleg jövendőbeli munkámat.. Szerintem erről ennyit, már 1x elmondtam.
2011. júl. 30. 19:18
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy miért van ellened mindenki. Szerintem kérdezz meg majd valakit, hogy mi a legjobb és nem a legveszélyesebb beosztás, amúgy ne foglalkozz velük.
2011. júl. 30. 19:55
 33/43 anonim ***** válasza:
71%
A legjobb beosztás a Köztársasági Elnök. Ő a főparancsnok, nem kell harcolni, és dől a pénz. /helyesírásod megvan hozzá/
2011. júl. 31. 11:09
 34/43 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező te nagyon hülye vagy, már ne haragudj!

Nem akarsz ölni, de katona akarsz lenni, kerülni akarod a veszélyt, jóformán nem akarsz semmit sem csinálni, de akarsz sok lóvét keresni. Ha nem akarsz veszélyes bevetésekre menni, nem akarsz embert ölni, akkor mi a fenének szeretnél kimenni Afganisztánba??!

Csak, hogy tudjál keménykedni a haverok előtt? XD

Szerintem te ne menjél katonatiszti fősulira ilyen gondolkodásmóddal, ott te lennél a fősuli szégyene, később pedig a hadsereg szégyene.

Ha nagyon katonáskodni akarsz, vagy szeretnél hozzájárulni a hadsereghez úgy, hogy ne legyen veszély a közeledben, akkor inkább tanulj katonaorvosnak vagy haditechnikai mérnöknek, vagy valami katonai logisztikát.

2011. júl. 31. 11:27
 35/43 anonim ***** válasza:
71%

Itt nem fogsz normális választ kapni. De ezt csak magadnak köszönheted.

Azért lesz valaki katona, mert az emereket akarja védeni, az ártatlanokat, pl. terroristák ellen...

Ha látsz egy terroristát, nem akarnád megölni?

Nem arra kell gondolni, hogy én nem ölök embert, meg nem akarok embert ölni. Ha végzel egy terroristával, nem gyilkos lettél, hanem 100 embernek egy új éltet adó megmentője.

És igen, meghalhatsz te is. Lehet, hogy megölsz két terroristát, de a harmadik végezni fog veled...

Ezért ők a hősök, és nem te.

2011. júl. 31. 13:50
 36/43 anonim ***** válasza:
28%
Ne hallgass rájuk, a kötekedés megy megínt.. Hülye aki mondja amúgy, ja és nem mondta a kérdező, hogy enm akar dolgozni, csak kerülné a veszélyt, féltené a családját, nem olvassátok el amit leírt? Azért ennyit is megtehetnétek mielőtt leszóljátok.. Menjél fősulira. Normális gyerek vagy te, nem kell ezekkel foglalkozni, csak az eszet osztják. :)
2011. júl. 31. 14:19
 37/43 A kérdező kommentje:
Hívő ember talán nem szeretne ölni. De m1,majd eldől még, hogy mit látok jónak, s az, hogy mit rossznak. Nem mondtam, hogy nem akarok dolgozni, helyesen írni meg azért nem írtam helyesen, mert siettem, tudod nekem van életem, nem annyi az egész, hogy oltogatok mindenkit a helyesírásával a gép előtt.. Köszönöm, hogy van 1 ember aki megérti. Majd eldöntök még sokmindent már mondtam, és nem tudom, amúgy hogy mióta védik a hazát a kint állomásozó békefentartók, de ha te mondod akkor biztos igaz.. A hülyézésre meg csak annyit, hogy ennyi az értelem.
2011. júl. 31. 14:23
 38/43 A kérdező kommentje:
Igaz abban, van igazság, hogy megölök 2 terroristát a 3. talán lelő, de megmentettem sok embert. Ebben van igazság, ezt megjegyeztem.
2011. júl. 31. 14:25
 39/43 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt lezártuk, nem kell feljönni kötekedni hozzá, van itt még 200 kérdés amibe bele lehet kötni, szóval ennyi. Én megmondtam mit tegyél, azt próbáld meg.
2011. júl. 31. 14:29
 40/43 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, majd megkérdezem.
2011. júl. 31. 14:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!