Melyek a jó beosztások a Honvédségel? Lent.
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, sőtt, ezt már régóta elhatároztam, hogy gimnázium után jelentkezek katonatiszti fősulira. Azt nagy szorgalommal elvégzem, és rendesen kitűnően fogok tanulni. Majd a honvédségnél (gondolom felvesznek ha elvégeztem) egy olyan beosztást szeretnék (nem tudom, hogy ezt én választom-e), hogyha kimegyek Afgánba vagy valahova, akkor ne a legveszélyesebb feladatokat kelljen elvégeznem. Pl.: ejtőernyős ez tetszik, csak nem tudom, hogy lehet-e veszélyes is? Vagy felderítő, ez szerintem az, mert ha fel kell térképezni az ellség területét vagy ilyenek, akkor megtámadhatnak, és tűzharcba keveredhetünk. Mondjuk a lövész az nem tetszik, mert ha lőni kell, akkor nem szeretnék embert ölni.. Leírnátok nekem, hogy ha eljutok ezen az úton addig amit leírtam, akkor melyik lenne a legideálisabb, vagy melyek a legjobb választások ezek szempontok alapján? :)2011. júl. 30. 16:17
41/43 anonim válasza:
nem akarsz embert ölni akkor tényleg felesleges a hadsereghez menni legyél pap vagy misszionárius.....
42/43 anonim válasza:
Elvileg nem azért megy az ember katonának, hogy embert öljön. Meg menjen papnak.. Mehet, ha akar, de katona akar lenni. Már azt is leírta, hogy nem munka ajánlást akar. Hagyjad már..
43/43 anonim válasza:
a nagyapám apja katona volt a 2. világháborúban ..nem élte túl.a nagyapám katona volt tiszt.apám szerelő volt és neki is fegyvert kellett fogni gránátokat dobálni még akkor is ha nem volt háború márpedig akkor már igen csak nem volt.valószínűleg én is katona leszek...nem akarsz megsérülni ne légy katona.a katonaságban nem csak sima veszélybe hanem életveszélybe.a katonai esküben benne van "ha kell feláldozom életemet a hazáért"és bizony Afganisztánba fel kell áldoznod,kockáztatnod az életed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!