Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyek a jó beosztások a...

Melyek a jó beosztások a Honvédségel? Lent.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, sőtt, ezt már régóta elhatároztam, hogy gimnázium után jelentkezek katonatiszti fősulira. Azt nagy szorgalommal elvégzem, és rendesen kitűnően fogok tanulni. Majd a honvédségnél (gondolom felvesznek ha elvégeztem) egy olyan beosztást szeretnék (nem tudom, hogy ezt én választom-e), hogyha kimegyek Afgánba vagy valahova, akkor ne a legveszélyesebb feladatokat kelljen elvégeznem. Pl.: ejtőernyős ez tetszik, csak nem tudom, hogy lehet-e veszélyes is? Vagy felderítő, ez szerintem az, mert ha fel kell térképezni az ellség területét vagy ilyenek, akkor megtámadhatnak, és tűzharcba keveredhetünk. Mondjuk a lövész az nem tetszik, mert ha lőni kell, akkor nem szeretnék embert ölni.. Leírnátok nekem, hogy ha eljutok ezen az úton addig amit leírtam, akkor melyik lenne a legideálisabb, vagy melyek a legjobb választások ezek szempontok alapján? :)
2011. júl. 30. 16:17
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Nem munka ajánlás volt a kérdésem témája, és nem is az oltásom, de nem is az, hogy menjek-e irodába tologatni, meg hogy neked ilyen hozzátartozód hol dolgozik. Már en haragudj de a kutyát nem érdekli. A kérdésem még mindíg fentáll, eddig 1 normális válasz érkezett.
2011. júl. 30. 17:08
 22/43 anonim ***** válasza:
61%
Bocsánat már, hogy felvilágosítottalak a "gazdagság útjáról" meg arról a fizetésről, ami szerinted maga a paradicsom. Na mindegy, szerintem várhatsz válaszokra, de igazából senki nem akar vitatkozni egy tizenegynehány éves gyerekkel, aki azért akar katona lenni, mert azt hiszi, hogy hülyére keresi magát, de veszélyeset csinálni nem akar semmi esetre sem. Eléggé el vagy tévedve, de a te bajod.
2011. júl. 30. 17:11
 23/43 A kérdező kommentje:
Jó, rendben, ne haragudjatok rám, szerintem ne veszekedjünk, szerintetek melyik a legjobb beosztás.. mostmár komolyan, ne nézzétek azt, hogy emberölés meg ilyenek, de a tényeket azokat fentartom. :)
2011. júl. 30. 17:12
 24/43 anonim ***** válasza:
74%

Mi a kérdező motivációja?

Nagy pénzt szeretne úgy, h ne kellejen lényegében semmit csinálni érte.

2011. júl. 30. 18:34
 25/43 A kérdező kommentje:
Mert a "valamit csinálás" az neked micsoda Afganisztánban? Menjünk öldökölni! Jajj dejó lesz, tegyük kockára életünket! Igaz, ez van, mást nem tudok csinálni, én csak feltettem 1 kérdést sok dologgal, amit elképzeltem. Te pedig ide rontasz megint kötekedni.. Mivel nem választ adtál.. Na de minegy, ennyit rólad..
2011. júl. 30. 18:39
 26/43 A kérdező kommentje:
Meg a veszélyes dolog alatt, egyébként azt értettem, hogy támadni.
2011. júl. 30. 18:42
 27/43 A kérdező kommentje:
De ezt te nem értheted.. Mert te vagány vagy, és kiállsz járőrözni ha kell ha nem és nevetve fogsz fegyvert mások ellen. ;) És nem fos0l, hogy lelőhetnek, mert nincs mit veszítened. ;)
2011. júl. 30. 18:49
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, majd rájössz, ha kint leszel;)

Fogsz te még a wc-be bőgni éjszakákat;)

2011. júl. 30. 19:02
 29/43 A kérdező kommentje:
ezt már csak azért írtad, hogy látszodjon, hogy még próbálkozol. Grat. Te megpróbáltad :D
2011. júl. 30. 19:02
 30/43 anonim ***** válasza:
Amúgy igazad van, van időd eldönteni, meg én nem is aggódnék a veszélyek miatt a helyedben, ilyen hozzáállással, hogy "a katonák ronda dolgokat művelnek én azért jövök, hogy gyúrjak, meg meggazdagodjak, de mást nem akarok csinálni, mert pfujj" nem sikerülne átjutnod az alkalmasságin.
2011. júl. 30. 19:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!