Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » USA vs. Oroszország?

USA vs. Oroszország?

Figyelt kérdés

Melyik ország hadereje az erősebb, ütőképesebb? Egy esetleges háborúból melyik ország jönne ki jobban?

(Én Oroszország mellett voksolok.)

Tudom nem nagy a valószínűsége.. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. júl. 18. 18:38
1 2 3 4 5 6
 51/56 Bali és kész válasza:
79%
Oroszország nyerne. Oroszország államadóssága csupán a gdp 8%-a,míg a usa államadóssága a gdb majdnem 100%-a. Az usanka nem tudná finanszírozni a háborút.
2014. márc. 24. 23:35
 52/56 akoska0325 válasza:
Usa. még három évvel ezelött írtatok olyanokat hogy 100000000 orosz nem hagyná elfoglalni oroszo......... Oroszországnal 39000000 mozgósítható katonai,polgári haderej még mindez az Usának 150000000. azért van különbség nameg ott. van Kanada, majdnem egész európa Usa pártjára áll ott van meg még Franciaország Nagybritannia stb. USA atomfegyverzete képes megsemmisíteni a keleti országok tejes területét kb. 12-14-szer ( a tények leírását kutatás elözte meg)
2014. márc. 26. 19:39
 53/56 anonim válasza:
49%
Apám volt AMERIKAI katona és igen jól megismerte a headsereget. Küldetéseik során számos orosz katonával találkoztak és amcsiknak X100 jobbak a felszereléseik a páncélosaik hadihajóik vannak.Lehet amerika reklámoza hadierejét de legalább van mit.És az amerikaiak kiképzése is nagyon kemény és gyötrelmes.A németek biztosan nem maradnának ki a háborúból hiszen egy nagyon meghatározó ország mint gazdaságilag mint stratégiailag.A ruszkik indítanának egy rakétát az Brit,Kanadai radarok jeleznék és már a tenger felett kilőnék.Nekem ez a véleményem!
2014. márc. 27. 17:23
 54/56 anonim válasza:

USA

Amerika a világ legnagyobb gazdaságával rendelkezik.

Több mint 2x annyi a népessége.

Több mint 10x annyit költ a hadseregre mint oroszország.

nukleáris fegyverekben nagy fölényük van.

az amerikai katonai kiképzés nagyon kemény és csak a legjobbakat választják katonának

(többen függnek az USA-tól ezért még sokan melléjük állnának egy háborúban de szerintem ez elképzelhetetlen mert Putyin tudja mivel rendelkezik Amerika)

2015. márc. 6. 18:22
 55/56 anonim válasza:
Szerintem egy háborúban mindenki veszít.+Akik írják ,hogy amerika 1000x,1000000000 annyit fektet a seregbe mint oroszország azok nincsenek tisztában a dolgokkal..
2016. okt. 8. 19:26
 56/56 anonim válasza:

Az orosz nagykövet is beszélt erről. Azt mondta, hogy Amerika jóval erősebb gazdaságilag, pézügyileg, katonailag, emberforrásban is 2x annyi, mint az orosz.

Az orosz nagykövet hitelesebb információval tud szolgálni, mint az orosz rajongó gyerekek.

Felesleges összehasonlítani a világ legnagyobb gazdaságát, messze legnagyobb katonai hatalmát egy létszámilag kisebb, fejletlenebb, pénzügyileg kisebb országgal.

2016. okt. 20. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!