"Szinte semmi köze sincs a 44-eshez csak az volt az alapja" Jézusom,hát elolvasod egyáltalán miket írsz???:D Nem vitatkozom veletek,aki kicsit tájékozottabb a haditechnika terén,az nem ír ilyen baromságokat,hogy a T-80,T-90-es jobb tank mint az M1 pl...Ezek T-72 "tuningok" 30éve is elavult volt már...És aki szerint azért használnak még mindig AK-kat mert jó,annak elmondom azért használnak azt,mert nincs pénz újra...Ugyanez igaz a T-72,T-80,T-90-re,20éve is elavult lett volna,de nincs pénz...Ez van...Akik ilyen dolgokkal nincsenek tisztában,azokkal kár vitatkozni,hülyeségeket bárki beírhat...
2011. júl. 20. 15:43
32/56 anonim válasza:
ma 15:43
Az AK-47-es csak külsőleg hasonlít a Sturmgewehr 44-re.
Annak más a zárszerkezete.
Egyébként ha elavultak és rosszak lettek volna a szovjet hadi fegyverek akkor nem tudtak volna hadba kelni az USA-val a hidegháborúban,ahol nem egyszer győzelmet is arattak,azzal a kalap sz*rral ahogy te nevezed.
Mellesleg már az Oroszok is lecserélték a 47-est rég.
2011. júl. 20. 16:32
33/56 anonim válasza:
ma 15:43
Olvasd el jobban amit irtam 1: igen a 47-es teljesen más fegyver csak hasonlit a 44-eshez. 2: nemmondtam h jobb a t90-es. de nem irom le ujra tán olvasd el amit előbb irtam. ÉS NÉZZ UTÁNA.. mert a tudatlanságod és főként h olyat akarsz meggyőzni a tudatlanságodról aki ebben él már fáj.
2011. júl. 20. 18:35
34/56 anonim válasza:
Oroszország, usa Kína, India , Pakistán Északkorei Iran stb. között nem lesz háború mert mindenek van atomfegyvere és a többiek nem szeretnének belőle kapni!!!
Ha meg mégis akkor úgy is mindenkinek vége!!!!
2011. júl. 20. 20:26
35/56 anonim válasza:
15:43 Istenem mennyit röhögtem rajtad :DD Menj máshova okoskodni, és majd gyér vissza ha okosabb lettél az usankai propagandától...
2011. júl. 21. 09:08
36/56 anonim válasza:
Ti tiszta hülyék vagytoK??A Sturgewehr 44-re nem csak hasonlít,hanem teljesen lemásolták,a gázelvezető rendszertől egészen a markolatig! ha valamin akarok írni,akkor inkább indejövök fel nem a Comedy Central-re!
2011. júl. 21. 11:01
37/56 anonim válasza:
ma 11:01
Attól,hogy a gázelvezető rendszer és a markolat az STG 44-es mintájára csinálták még nem jelenti azt,hogy az egész fegyver egyazon elven működik vele.
"Gázelvételi rendszere és a gázdugattyú kialakítása a Sturmgewehr 44-től (más típusjelzéssel MP44) származik. Zárszerkezetéhez az M1 Garand, az elsütőszerkezethez (tűzbiztosító, kakaskésleltető) a John Browning tervezte Remington Model 8 karabély szolgált alapul. A fegyver külsőleg a Sturmgewehr 44-re hasonlít (annak zárszerkezete azonban más, billenő retesztestes, ami az FN FAL-ban köszön vissza)"
Banditos: olvass utána dolgoknak mielőtt sírni akarsz :)
2011. júl. 21. 13:08
39/56 anonim válasza:
nekem nem hinném hogy kéne,sok klubban benne vagyok ami a háborúkkal foglalkozik,3 könyvet is írtam,és ha el olvassátok Kalasnyikov bácsi életrajzát akkor meglátjátok hogy a kalasnyikov csak egy fegyverből vett ötletett!(amúgy nem fényezni akarom magam de egy csomó hozzá nem értő ír ide!)
2011. júl. 22. 08:57
40/56 anonim válasza:
én megvagyok gyözödve hogy az orosz rakéták még a földön felrobannának valami technológiai pancserság miatt vagy mert kiloptak belöle valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!