Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » USA vs. Oroszország?

USA vs. Oroszország?

Figyelt kérdés

Melyik ország hadereje az erősebb, ütőképesebb? Egy esetleges háborúból melyik ország jönne ki jobban?

(Én Oroszország mellett voksolok.)

Tudom nem nagy a valószínűsége.. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. júl. 18. 18:38
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
68%

3 évet éltem Szentpéterváron, nincs itt annyi ember, ezt honnan veszed? Wikipédia? Jól van :D Moszkvába többen vannak mint New York-ba?! Jézusom ezt a marhaságot.

A franciák nem hiszem, hogy az amcsik mellé állnának, Anglia már inkább. A németek végett már kirobbant két világháború, ők szerintem ebből kimaradnának. Kína viszont tuti, hogy Ruszki mellé állna. Az amcsikat többen rühellik ám, mint a ruszkikat, pláne az utóbbi időkben.

2011. júl. 19. 08:52
 12/56 anonim ***** válasza:
28%

Jézusom ezt a marhaságot.

Népszámlálási adatokról hallottál már?

2011. júl. 19. 09:01
 13/56 anonim ***** válasza:
87%

19:58

Mik a valódi számok?

2011. júl. 19. 09:14
 14/56 anonim ***** válasza:
70%

19:34

"Kína valszeg az oroszok mellé állna."

Kínának az USA sokkal fontosabb gazdasági partnere. Kína tele van amerikai érdekeltséggel, az USA tele van kínai érdekeltségekkel. Miért állna "az oroszok mellé"?

2011. júl. 19. 09:15
 15/56 anonim ***** válasza:
69%
És arra nem gondoltál ha az oroszok mellet szálnak be a háborúba a jenkik ellen ,kína gazdasága még erősebbé válik ha legyőzik az USA-t.Akkor nem lenne vetély társ sem.
2011. júl. 19. 10:24
 16/56 anonim ***** válasza:
83%

"kína gazdasága még erősebbé válik ha legyőzik az USA-t."

Kína gazdasága gyengébbé válna, ha legyőznék a legfontosabb piacát és befektetőjét, az USA-t.

2011. júl. 19. 10:36
 17/56 anonim ***** válasza:
65%
nem a befektetőket győznék le hanem az államot. Egy ideig talán gyengülne a piac aztán a kinaiak szépen lassan visszaállítanának mindent, a saját javukra, mivel övék lenne az ország. Mellesleg az oroszok nyernének saját földön ez tény de hogy amcsi földön is az kérdéses. Amerika sem 1 kis ország, De ezt senki nem tudhatja addig amig nem történik meg. Az tény hogy egy esetleges háboru a 2 fél között globális katasztrófa lenne. Mellesleg pedig az oroszok már jobb viszonyba vannak az USA-val mint régen, és egyik fél sem merne támadni mint ahogy azt a hidegháború alatt sem merték mikor az ujjak a piros gombon voltak.
2011. júl. 19. 13:33
 18/56 anonim ***** válasza:
20%

USA miért háborúzna Oroszországgal? Ők most teljesen elvannak. Sőt, közös radarhasználatot is terveznek az iráni atomtámadás veszélyére. ruszki radar jelzi -> amcsi lelövi.

USA jelenlegi ellensége Kína. Lehet hogy gazdaságilag fontosak egymásnak de politikailag nem. Ha USA hagyja hogy Kína szuperhatalom legyen, akkor Ázsiában elvésznek olyan USA szövetségesek mint Japán, Taiwan, Dél-korea. Utána a kisebb országok.

Jameg Vietnamot is számoljuk bele az USA szövetségeseibe. Mivel USA támogatná vietnámot egy esetleges Kína elleni harcnál. USA mellet India is Vietnámot támogatná. Ha Vietnam elvész, vele együtt Délkelet-ázsia. Ha Vietnam megmarad vele együtt Délkelet ázsia is. Vietnam és Kína ellenségek.

2011. júl. 19. 14:59
 19/56 A kérdező kommentje:
"USA miért háborúzna Oroszországgal?" - "Tudom nem nagy a valószínűsége.. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre."
2011. júl. 19. 15:01
 20/56 anonim ***** válasza:
20%
Oroszország.Jobb a kiképzés.Teljesen más mint az amcsiké.Az orosz hadsereg nem függ annyira az internettől mint az amcsik.Orosz hadsereg felszerelése jobban bírná mint az USA-é. Kína most nem nézi jó szemmel pl hogy az USA Vietnámmal hadgyakorlatozik. USA és Oroszország között most a rakétapajzs miatt nem a legjobb a viszony.Sose bíznak majd meg egymásban.
2011. júl. 19. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!