Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » USA vs. Oroszország?

USA vs. Oroszország?

Figyelt kérdés

Melyik ország hadereje az erősebb, ütőképesebb? Egy esetleges háborúból melyik ország jönne ki jobban?

(Én Oroszország mellett voksolok.)

Tudom nem nagy a valószínűsége.. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. júl. 18. 18:38
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:
100%
Eloszor is sajnalom hogy nem teszek ekezeteket de angol billentyu.Na szoval azok akik ide irtak egyik fele nincs tisztaban rengeteg dologgal.ha usa atomot dobna oroszorszagra pl. moszka biztos nem halna meg nagy resze, mert ha nem tudnatok oroszorszagban hatalmas metro rendszer van amit pont egy esetleges atomhaburo miatt epitettek ahol az emberek tul elnek.
2012. jan. 22. 00:32
 42/56 anonim válasza:
77%
szerintetek a 911 terosta tamad volt, sajat maguknak csinaltak ohgy mehessenek az olajert es egyebkent is ha belerepul egy felhokarcoloba egy repulogep akkor nem egyertelmu hogy felkuldik a legierot megnezni mi a helyzet es nem hagynak berepulni egy masikat repulot is. egyebkent meg e pentagonba is belerepult egy, na azt modnajatok el hogyan.
2012. jan. 22. 00:35
 43/56 anonim válasza:
77%
eu pedig nem alna az usa melle ungyanis penzugyilek tamadjak europat es mibol gondoljatok hogy mellejuk allnank,rengeteg orszag utalja, sztem europai orszagok belepneneka haboruba mint az eu es az oroszok melle alnanak.
2012. jan. 22. 00:37
 44/56 anonim válasza:
77%
Annak a válaszolónak aki valahol az első oldalon írt, csak annyit, hogy de a németek letudták volna győzni oroszországot, ha nem kellett volna több fronton harcolnia, és ha az amerikaiak nem segitettek volna az oroszoknak... gépekkel dobáltak le élelmiszereket stb... ennyit erről.
2012. dec. 24. 12:50
 45/56 anonim ***** válasza:
84%

# 41/44

Komolyan mi nem ertunk a temahoz? Itt irtal egx baromi nagy hulyeseget...Moszkvanak nagy a metrohalozata igy tulel egy atfogo amerikai atomcsapast.

1, Attol hogy fold alatt van, nincs olyan rendszer benne ami kiszurne a levegoben levo radioaktiv anyagokat.

2, Ha netan veletlen is tulelnek, akkor sem lenne sok ertelme mert a sok nuklearis csapastol termelhetetlen fold maradna csak, kaja nelkul.

3, Usa soha de soha nem fogja megtamadni az oroszokat...Most mondjatok hogy jaj szarok a tankjai, szar a kalashnikovja, fos a kikepzese. ES??? Tobb atom robbanofejjel rendelkezo raketaja van mint a fold orszagainak osszesen. Es ne gyertek azzal hogy tuti lopott mar a rendszer meg nem karbantartott. Elmondom h az oroszok jol tudjak hogy csak ezert nem tamadtak meg még oket. Folyamatosan fejlesztik a jelenlegi rendszert. Hatalmas nagy elorejelzo radarbazisokat epitenek. Amivel latjak ha nuklearis csapas jon felejuk. Szuperszonikus manoverezo tobb robbanofejjel rendelkezo raketat tartanak rendszerben. Ez ellen nincs vedelem. Az amerikai raketa pajzs is csak par robbanofej ellen jo, max par szaz. De egyszerre tobb ezer raketat lehetetlen leloni.

Visszaterve az Ak-47re. Mindkettonek megvan az elonye es hatranya. Ha m4 eltalal pl a testeden akkor 80% hogy meghalsz, ha az Ak akkor kisebb esellyel VISZONT orvosnak kell odasietnie hozzad. Ot is lelohetik. Igy meg nagyobb veszteseget okozva az ellennek. Ez az orosz mentalitas. Az Ak jobb arra ha fal mogul szeded ki az ellent, az m4 pedig jobb pont celra. Am a legfontosabb az a loszer. Johetsz te a legmodernebb Tavor-21el ha nekunk tobb loszerunk van mint neked. Amugy az m4 hatasos ölő lotavja kb 250-300 meter. Az Aknak viszont 1500meterig biztos halalt okozz ha eltalal olyam reszen. Az mas h nem tudsz vele 1500ig pontosan celozni...

Elmondom nektek hogy akiknek van nuklearis erejuk azok nem haboruznak egymassal. Ok jelenleg: Usa, Orosz, Kina, Francia, India, Pakisztan, Izrael,

20 ev mulva csatlakozik a klubbhoz: Eszak-Korea, Brazilia, Torokorszag, Vietnam es Japan.

Akik meg nem ertenek a haditechnikahoz vagy a katonapolitikahoz annak javaslom a htka.hu-t vagy katpol.blogot

csumi.

2012. dec. 31. 02:10
 46/56 anonim válasza:
14%
Én nyugatpárti vagyok! Mexikó és Kanada az USA mellett van mint ahogyan Németország és Japán is! Ha csak ezeket összeadjuk technikában, létszámban és gazdaságban.. Az oroszok jobban hullanának mint a II. világháborúban..
2013. jan. 12. 22:56
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
De folosleges Usa vs Kinat elemezni...Inkabb Kina vs Usat...Vagy Kina vs delkeleti allamok+japan, del korea
2013. jan. 16. 00:23
 48/56 USA Millitary válasza:
79%
Én úgy gondolom hogy USA haderejéről csak 30% át ismerjük és az Oroszokkal is ez a helyzet szval nem igazán lehet megbecsülni a haderőket, de sztem USA győzne nem igazán lenne fegyver ropogás minden a Rakétákon múlik... és kinek milyen elhárító rendszere van... Kínára rátérve sztem esélye nem lenne a két hatalom mellet... a gazdasága igen erős de még a haditechnika gyerek cipőbe jár...
2013. febr. 14. 21:56
 49/56 Slava válasza:
100%
Nem szabad elfelejteni hogy Oroszország sosem adott valósághű adatot a hadiállapotáról (sem). Jóval erősebb annál amilyennek hiszik gazdaságilag és fegyverkezésben egyaránt.
2013. jún. 13. 16:16
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Oroszország. Számításba kell venni, hogy oroszország a mai napig egy titkolózó hatalom és szinte semmit nem szivárogtat ki. Ha azt mondja oroszország hogy 5000 repülője van, akkor az a valóságban legalább 10szer többet jelent. Mellesleg a világ legnagyobb országa. Haditechnikában a legfejlettebb ország a földön, noha ezt soha nem fogják kijelenteni mert nem árulja el a valós állományait oroszo. Nem elhanyagolható, hogy egy esetleges háború következtében a volt szovjet államok hadba lépnének az orosz konföderáció oldalán, Kína és Észak Korea úgyszint és az amerikai kontinensen Kuba is (ahol valószínűleg vannak olyan eszközök telepítve amelyek egy ilyen esemény következtében elkezdenék lőni az usa-t). Valószínű hogy Irán, Irak, Afganisztán is segítenék az oroszokat. Az orosz tél pedig kegyetlen, a preciz nyugati eszközök szart sem érnek a hidegben. Megmerem kockáztatni hogy oroszország az amerikai légierő 80%-át még a csendes óceán felett leszedné, a többit a tengeren és a maradékot a szárazföldön elrendezné.
2013. aug. 10. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!