Miért sirnak ha hazajönnek a kulföldre ment zsoldos katonáink? Lent.
Nahát mennyi komment jött össze mig nem voltam itt.
Akkor reagálnék pár dologra.
A sirást nem szószerint értettem, hanem átvitt értelemben.
Pedig voltam katona (buli volt az egész :))
Vagy sért valakit vagynem akkor is zsoldos katonák. Hívhatjuk a szippantós autóst is környezetvédelmi logisztikusnak, akkor még sz@rt hord igy is ugyis.
A kommentek szinte mindegyike megemlítí a pénzt, tehát akkor mirôl is beszélünk!?
Az meg teljesen felháborít, hogy a hazámat védik humbukot emlegetik, igen hazát védenek csak nem az enyémet, mióta hívják Amerikának Magyarországot.
Lehet, hogy én többet teszek a magyarokért más területen, mint tiz katona együttvéve. (Vagy nem)
Igen a tisztelet az járna a katonáknak.
Itt a GYK-n egy csomó kérdésnél lehet azt olvasni,hogy milyen barmok meg stb..
De ha majd nem lesznek ezek a barmok akkor majd mindenki sírni fog,hogy jaj itt vannak a terroristák.Egyébként a katonák nem tehetnek arról,hogy háború van vagy,hogy ők épp hol harcolnak.A katona parancsra öl és parancsra hal.
Tisztelt ma 17:54!
Teljes mértékben igaza van !
A katona akkor katona ha a parancsot teljesíti,parancsra ÖL és parancsra HAL meg a hazájáért ,még ha nem is pontosan a saját hazája földjén is harcol.
Üdv.
FTRZS.
Ohh, kimaradt.. Katona parancsra öl, és parancsra hal meg... Ha már tényleg ölni akarok, had döntsem el, ne mondja meg sok hatalommániás majom, hogy küldjek két méter mélyre. Parancsra meghalni meg a világ legnagyobb hülyesége... Az összes militarista állatot gulágba kéne küldeni...
Az Előző válaszoló...
Az a baj h , nincs már sorkatonaság...még a nőket is besoroznám fél évre.
Ha mást nem is tanulnának meg ott mint önuralmat, reális önbecsülést és alázatot , már akkor megérné!
Egy katona nem sír. Egy férfi nem sír ,nem nyafog.Teszi a dolgát amihez ért és próbál megtenni minden tőle telhetőt a családjáért és hazájáért.
Mi ebben a bonyolult?
:)
Amiről mi azt hisszük, h magyaros huncutkodás, okosság , leleményesség, azt nyugaton egyszerűen aljas gerinctelen szemétségnek hívják.
A ti döntésetek, h egyszerű normális nyílt és tiszta szívű emberekként viselkedtek vagy a gerinctelen féreg típus tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!