Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért sirnak ha hazajönnek a...

Miért sirnak ha hazajönnek a kulföldre ment zsoldos katonáink? Lent.

Figyelt kérdés
Elôszôr is nem volt kötelezô kimenni, nem az Afgánok híták oda! Hívatlanul ment, sôt harcolni, katonának, mégis mire számítot? Én egyiket sem sajnálom egy picit sem aki háborust akar játszani az viselje is el a következményeit.
2011. júl. 3. 15:32
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
54%
A 13 éves lánnyal és Főtörzzsel egyetértek. Amúgy az egyik kérdés alá ezt írtad, és nem hiszem, hogy a fiatalember játszani ment ki. Tudod a bajban lévő emberek számítanak ránk. Nem mindenki olyan mint te, hogy csak a saját testi épsége a fontos a többi meg le van sza.va.
2011. júl. 5. 10:39
 32/52 A kérdező kommentje:

Nahát mennyi komment jött össze mig nem voltam itt.

Akkor reagálnék pár dologra.

A sirást nem szószerint értettem, hanem átvitt értelemben.

Pedig voltam katona (buli volt az egész :))

Vagy sért valakit vagynem akkor is zsoldos katonák. Hívhatjuk a szippantós autóst is környezetvédelmi logisztikusnak, akkor még sz@rt hord igy is ugyis.

A kommentek szinte mindegyike megemlítí a pénzt, tehát akkor mirôl is beszélünk!?

Az meg teljesen felháborít, hogy a hazámat védik humbukot emlegetik, igen hazát védenek csak nem az enyémet, mióta hívják Amerikának Magyarországot.

Lehet, hogy én többet teszek a magyarokért más területen, mint tiz katona együttvéve. (Vagy nem)

2011. júl. 5. 23:35
 33/52 anonim ***** válasza:
78%
A kérdezőnek igaza van, de a tisztelet hiányzik a katonák felé. Ők arra szerződtek, hogy megvédjenek minket ha kell, ennek ellenére nem ők döntenek arról hogy vetik be őket.
2011. júl. 6. 13:35
 34/52 anonim ***** válasza:
87%

Igen a tisztelet az járna a katonáknak.

Itt a GYK-n egy csomó kérdésnél lehet azt olvasni,hogy milyen barmok meg stb..

De ha majd nem lesznek ezek a barmok akkor majd mindenki sírni fog,hogy jaj itt vannak a terroristák.Egyébként a katonák nem tehetnek arról,hogy háború van vagy,hogy ők épp hol harcolnak.A katona parancsra öl és parancsra hal.

2011. júl. 6. 17:54
 35/52 anonim ***** válasza:
80%

Tisztelt ma 17:54!

Teljes mértékben igaza van !

A katona akkor katona ha a parancsot teljesíti,parancsra ÖL és parancsra HAL meg a hazájáért ,még ha nem is pontosan a saját hazája földjén is harcol.

Üdv.

FTRZS.

2011. júl. 6. 20:19
 36/52 anonim ***** válasza:
25%
Ha kimegy, és ottmarad a foga, meg is érdemli... Le kellett volna már lőni itt helyben, nem kellett volta a kajájára meg a hurcibálására senkinek sem költeni. Amerika bűnös háborúihoz az ég adta világon semmi köze nincs Magyarországnak. Valaki írta, hogy a hazájáért harcol... Ezt ő se hiheti el, vagy pedig ha mégis, akkor nagyon nagy problémák vannak, sürgősen fel kéne keresni valamilyen orvost. Amúgy egészen addig vagyok terrorveszélyben, amíg kint vagyunk (bár, a jelenlegi "veszély" is elenyésző, mert magasról szrnak ránk...).
2011. júl. 8. 00:31
 37/52 anonim ***** válasza:
29%

Ohh, kimaradt.. Katona parancsra öl, és parancsra hal meg... Ha már tényleg ölni akarok, had döntsem el, ne mondja meg sok hatalommániás majom, hogy küldjek két méter mélyre. Parancsra meghalni meg a világ legnagyobb hülyesége... Az összes militarista állatot gulágba kéne küldeni...

Az Előző válaszoló...

2011. júl. 8. 00:34
 38/52 anonim ***** válasza:
42%
Te egy beteg ember vagy. Ha nincs katonaság mi védi meg majd a liberális p icsád te szerencsétlen? Azt meg nem a kiskatona dönti el hogy hova megy harcolni, hova nem, sőt még csak nem is Magyarország.
2011. júl. 8. 01:17
 39/52 anonim ***** válasza:
50%
Én sem értem. Nagyon naiv, aki azt hiszi, hogy a demokráciáért harcolnak. Profitért barátaim, profitért!
2011. júl. 8. 03:35
 40/52 anonim ***** válasza:
51%

Az a baj h , nincs már sorkatonaság...még a nőket is besoroznám fél évre.

Ha mást nem is tanulnának meg ott mint önuralmat, reális önbecsülést és alázatot , már akkor megérné!

Egy katona nem sír. Egy férfi nem sír ,nem nyafog.Teszi a dolgát amihez ért és próbál megtenni minden tőle telhetőt a családjáért és hazájáért.

Mi ebben a bonyolult?

:)

Amiről mi azt hisszük, h magyaros huncutkodás, okosság , leleményesség, azt nyugaton egyszerűen aljas gerinctelen szemétségnek hívják.

A ti döntésetek, h egyszerű normális nyílt és tiszta szívű emberekként viselkedtek vagy a gerinctelen féreg típus tetszik jobban.

2011. júl. 8. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!