Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért sirnak ha hazajönnek a...

Miért sirnak ha hazajönnek a kulföldre ment zsoldos katonáink? Lent.

Figyelt kérdés
Elôszôr is nem volt kötelezô kimenni, nem az Afgánok híták oda! Hívatlanul ment, sôt harcolni, katonának, mégis mire számítot? Én egyiket sem sajnálom egy picit sem aki háborust akar játszani az viselje is el a következményeit.
2011. júl. 3. 15:32
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
40%
Meggyőződésem hogy nem vidámságból mentek ki azok a katonák,Az egy dolog h senkit nem kényszerítenek mostmár viszont ha ebben a világban-országban élsz és nem politikus a faterod akkor kb. megélhetési bajaid vannak,feltételezem neked nem.Családot eltartani ment ki aza "zsoldos katona".Hogy mi keresni valónk van afghanisztánban ez kb.nagyon tömören megfogalmazva: Mivel Uniós tagállam vagyunk miis,vannak kötelezettségeink értsd:alap feltételek amiket teljesíteni kell.Az meg szerintem neked sem okoz nagy problémát hogy nem háborús övezetben lakunk,élünk.Lehet hogy szar a honvédségünk de ha háborús nemzet lennénk akinek akkora hadereje van mint pl. ázsiának akkor nyilván olyan szituációk is lennének mivel akkor szükségünk lenne rá.
2011. júl. 3. 16:21
 12/52 anonim válasza:
43%
Figyelj kérdező, az egy dolog hogy neked nincs szíved, de eszed sem sok van azt meg kell hagyni!! Szerintem inkább bújál el ilyen felfogással.. A család tagok azért is sírhatnak mert lehet hogy ők probálták vissza tartani a család tagot de nem sikerült mert ment az esze után.. Na meg ezzel természetesen Magyarországot is szolgálják.. 13L
2011. júl. 3. 16:26
 13/52 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók,

Az elôbbinek

Nem gondolod ugye komolyan, hogy aki nem politikus, vagy zsoldos katona az nem tud megélni tisztességesen hazánkban?

Valamint az Uniót ne keverd a Nato-val, az elôbbinek semmi köze hozzá.

Második,

Kicsi lány vagy Te még mindig, fogd már fel légyszíves.

2011. júl. 3. 16:35
 14/52 A kérdező kommentje:

Kicsilány,

Van szívem, épp ezért nem tenném ki a családomat ilyen aggódásnak. Ellentétben azzal aki mit sem törödve megy a saját "esze" után.

Valamint a kérdésem semiben sem utalt a családtagokra, már mebocsáss. Olvasd el újra!

Még mindig nem értem hol, hogyan szolgálják a hazánkat.

Mivel ez önkéntes "szakma" mint a hentes, festô, iskolaigazgató stb. csak kicsit rizikósabb, mint például a bányász.

2011. júl. 3. 16:42
 15/52 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem azt akarja mondani hogy jönnek a "gonosz" arab terroristák és ezért kell nekünk harcba menni. Az a helyzet hogy nyugat nyomja el az arabokat és teljességgel megtudom érteni azokat az arabokat akikből terrorista lesz mert ők harcolnak a hazájukért és nem mi azzal hogy idegen földre lépve részt veszünk ebben. Én visszavonnám csapatainkat mert ez nem a mi háborúnk!
2011. júl. 3. 16:52
 16/52 anonim ***** válasza:
42%
Ennyire egysíkúan gondolkodó embereket még nem láttam!
2011. júl. 3. 19:01
 17/52 anonim ***** válasza:
30%
A kicsi lány okosabb,mint te,kérdező! Nem tudom,hogy te hol élsz,de ha Magyarországon,akkor tudhatnád,hogy az emberek többsége NEM tud itthon tisztességesen megélni. Nem véletlen,hogy aki teheti,elmegy külföldre dolgozni.
2011. júl. 3. 19:02
 18/52 anonim ***** válasza:
57%

üdv.

Előre is bocsánatot kérek!

Azért vagyunk kint hogy ilyen kis nyavalygós kis városi nyeszlett kis sz.r rágóktól távol tartsuk a terrorizmus hogy nehogy felrobbantsanak a felturbozott számítógéppedel együtt!! Volták katona ? Tudod mi folyik a szobádon kívül?

A kis Hölgyeménynek minden tiszteleten hogy ilyen felfogással áll a dolgokhoz és TELJES MÉRTÉKBEN IGAZA VAN!

Elegem van már abból hogy állandó azt kérdezik hogy mi a f..... ért vagyunk kint !Én pl. Nemrég tértem haza (kb 1 éve) És újból indulok majd ki mert én tudom hogy mi folyik ott kint ,a sajtó egy kis töredékét írja le .A hősi áldozatokat ismertem némelyük a BARÁTOM VOLT !És hogy több ne essen el ezért kell ott a jelenlétünk ,meg azért mert az afgán népek számítanak ránk ,szeretnek minket!

üdvözlettel:

Főtörzs.

2011. júl. 3. 19:36
 19/52 anonim ***** válasza:
29%

Elnézést kérek ha nyersen fogalmaztam ,de kiakasztó!

Bocsánat

2011. júl. 3. 19:37
 20/52 anonim ***** válasza:
36%
Attól függetlenül, hogy sokan állítják hogy a kormány az olaj miatt van Afganisztánban, a katonák segítik az ottani népet. Csak az a cink, hogy az ilyen városi nyeszledékek magasról lesz.arnak másokat.
2011. júl. 4. 00:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!