Miért sirnak ha hazajönnek a kulföldre ment zsoldos
katonáink? Lent.
Meggyőződésem hogy nem vidámságból mentek ki azok a katonák,Az egy dolog h senkit nem kényszerítenek mostmár viszont ha ebben a világban-országban élsz és nem politikus a faterod akkor kb. megélhetési bajaid vannak,feltételezem neked nem.Családot eltartani ment ki aza "zsoldos katona".Hogy mi keresni valónk van afghanisztánban ez kb.nagyon tömören megfogalmazva: Mivel Uniós tagállam vagyunk miis,vannak kötelezettségeink értsd:alap feltételek amiket teljesíteni kell.Az meg szerintem neked sem okoz nagy problémát hogy nem háborús övezetben lakunk,élünk.Lehet hogy szar a honvédségünk de ha háborús nemzet lennénk akinek akkora hadereje van mint pl. ázsiának akkor nyilván olyan szituációk is lennének mivel akkor szükségünk lenne rá.
2011. júl. 3. 16:21
12/52 anonim válasza:
Figyelj kérdező, az egy dolog hogy neked nincs szíved, de eszed sem sok van azt meg kell hagyni!! Szerintem inkább bújál el ilyen felfogással.. A család tagok azért is sírhatnak mert lehet hogy ők probálták vissza tartani a család tagot de nem sikerült mert ment az esze után.. Na meg ezzel természetesen Magyarországot is szolgálják.. 13L
2011. júl. 3. 16:26
13/52 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók,
Az elôbbinek
Nem gondolod ugye komolyan, hogy aki nem politikus, vagy zsoldos katona az nem tud megélni tisztességesen hazánkban?
Valamint az Uniót ne keverd a Nato-val, az elôbbinek semmi köze hozzá.
Második,
Kicsi lány vagy Te még mindig, fogd már fel légyszíves.
14/52 A kérdező kommentje:
Kicsilány,
Van szívem, épp ezért nem tenném ki a családomat ilyen aggódásnak. Ellentétben azzal aki mit sem törödve megy a saját "esze" után.
Valamint a kérdésem semiben sem utalt a családtagokra, már mebocsáss. Olvasd el újra!
Még mindig nem értem hol, hogyan szolgálják a hazánkat.
Mivel ez önkéntes "szakma" mint a hentes, festô, iskolaigazgató stb. csak kicsit rizikósabb, mint például a bányász.
Szerintem azt akarja mondani hogy jönnek a "gonosz" arab terroristák és ezért kell nekünk harcba menni. Az a helyzet hogy nyugat nyomja el az arabokat és teljességgel megtudom érteni azokat az arabokat akikből terrorista lesz mert ők harcolnak a hazájukért és nem mi azzal hogy idegen földre lépve részt veszünk ebben. Én visszavonnám csapatainkat mert ez nem a mi háborúnk!
2011. júl. 3. 16:52
Ennyire egysíkúan gondolkodó embereket még nem láttam!
2011. júl. 3. 19:01
A kicsi lány okosabb,mint te,kérdező! Nem tudom,hogy te hol élsz,de ha Magyarországon,akkor tudhatnád,hogy az emberek többsége NEM tud itthon tisztességesen megélni. Nem véletlen,hogy aki teheti,elmegy külföldre dolgozni.
2011. júl. 3. 19:02
üdv.
Előre is bocsánatot kérek!
Azért vagyunk kint hogy ilyen kis nyavalygós kis városi nyeszlett kis sz.r rágóktól távol tartsuk a terrorizmus hogy nehogy felrobbantsanak a felturbozott számítógéppedel együtt!! Volták katona ? Tudod mi folyik a szobádon kívül?
A kis Hölgyeménynek minden tiszteleten hogy ilyen felfogással áll a dolgokhoz és TELJES MÉRTÉKBEN IGAZA VAN!
Elegem van már abból hogy állandó azt kérdezik hogy mi a f..... ért vagyunk kint !Én pl. Nemrég tértem haza (kb 1 éve) És újból indulok majd ki mert én tudom hogy mi folyik ott kint ,a sajtó egy kis töredékét írja le .A hősi áldozatokat ismertem némelyük a BARÁTOM VOLT !És hogy több ne essen el ezért kell ott a jelenlétünk ,meg azért mert az afgán népek számítanak ránk ,szeretnek minket!
üdvözlettel:
Főtörzs.
2011. júl. 3. 19:36
Elnézést kérek ha nyersen fogalmaztam ,de kiakasztó!
Bocsánat
2011. júl. 3. 19:37
Attól függetlenül, hogy sokan állítják hogy a kormány az olaj miatt van Afganisztánban, a katonák segítik az ottani népet. Csak az a cink, hogy az ilyen városi nyeszledékek magasról lesz.arnak másokat.
2011. júl. 4. 00:04
Kapcsolódó kérdések: