Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért sirnak ha hazajönnek a...

Miért sirnak ha hazajönnek a kulföldre ment zsoldos katonáink? Lent.

Figyelt kérdés
Elôszôr is nem volt kötelezô kimenni, nem az Afgánok híták oda! Hívatlanul ment, sôt harcolni, katonának, mégis mire számítot? Én egyiket sem sajnálom egy picit sem aki háborust akar játszani az viselje is el a következményeit.
2011. júl. 3. 15:32
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
77%

Híták=Hívták.

No comment...

2011. júl. 3. 15:34
 2/52 anonim válasza:
50%
-.- Neked aztán van eszed!!
2011. júl. 3. 15:36
 3/52 anonim válasza:
84%
Hát a háború nem szép dolog.Biztos vállalják a következményeit,de az érzéseiket nem tudják visszafolytani,gondolhatod,hogy hiányzik nekik a család.
2011. júl. 3. 15:38
 4/52 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem robotok, amúgy nem sírnak,és nem kérik, hogy sajnáld őket.
2011. júl. 3. 15:40
 5/52 A kérdező kommentje:
Ha annyira hiányzik a család akkor minek megy ki? Nem is értem.
2011. júl. 3. 15:43
 6/52 anonim ***** válasza:
65%

Látom a kis szobádban jó elvagy magadnak.

Élet tapasztalatod egyenlő a nullával!

2011. júl. 3. 15:43
 7/52 A kérdező kommentje:
kifejtenéd ezt bôvebben?
2011. júl. 3. 15:44
 8/52 anonim ***** válasza:
64%
Igaza van a kérdezőnek nekünk semmi keresnivalónk nincs Afganisztánban se máshol. Egy ilyen ügyért nem halnék meg. De van az a pénz amivel sokakat elcsábítanak.
2011. júl. 3. 15:46
 9/52 anonim válasza:
37%

Második vagyok!

Tudod miért sírnak? Azért mert egy családjuk ki megy, és ember életekért harcolnak, azért hogy te tudd a feneked mereszteni a gép előtt, és ilyen ostobaságokat kérdezz..

Ők a hazájukért harcolnak! Minden veszélyt bevállalva azért hogy megmentsék a hazájuk..

És ebbe beletartozik hogy bele is halhatnak, na meg azért sírnak a családtagok mert sosem tudhatják hogy mikor lesz az a pillanat mikor utoljára látják azt aki kimegy és küzd a hazájáért.. Nem tudom hogy hány éves vagy, de én ezt már 11-12 éves fejjel tudtam!!!

13L

2011. júl. 3. 15:51
 10/52 A kérdező kommentje:

Kedves második,

Kifejtenéd, hogy mi közöm az Afgán háborúhoz?

Kinek a hazájáért harcolnak??? Mi ellen kellene megmenteni Magyarországot?

Nagyon elvagy tévedve kicsilány.

Inkább füzz gyöngyöt vagy fésüljétek ki egymás haját a barátnôddel mint ilyenekbe beleszólj!

2011. júl. 3. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!