Mit csináljak a szüleimnek mire hazajönnek? 12/L
Anyáék 4-5 óra felé szoktak haza jönni, valamit szeretnék nekik csinálni, de mit?
Van cukkini,meggybefőtt,liszt,tojás,zsemlemorzsa,tészta,olaj,vaj stb.(ilyen hétköznapi dolgok),fűszerek, meg ha felsorolnám mindet éjszaka lenne...
Palacsintát sütöttek tegnap este vacsorára,úgyhogy az kizárt...
Lehet saját praktikát meg recepteket is.
És, ha van esetleg valamilyen 'tálalási ötlet' akkorazt is szívesen fogadom :)
A válaszokat köszönöm[:
cicege. tócsi, bere
- ez nem túl nehéz, amit kicsit megkapatsz az jó lesz nekem...
Köszönöm a válaszokat:) megnézem a recepteket, utolsó:Oda fogom neked teleportálni:)
Mentek a zöld kezecskék:)
*utolsó előtti
Köszönöm, még várok válaszokat!:)
rántott cukkini: meghámozod szépen, kb egy centinél kevesebb egy kicsit karikákra vágod, besózod, liszt, utána tojás, majd zsemlemorzsában megforgatod, és a forró olajba teszed, lefeded.Figyelni, kell, hamar megsül, mikor szép barna, akkor kiveszed
krumplipüré: meghámozod a krumplit, karikákra vágod (kb: fél centisekre), megmosod, lábasba teszed, engedsz rá vizet, raksz bele sót, vagy delikátot, felteszed főni, nem kell lefedni, mert kifut! ha kanállal óvatosan ketté tudsz egy darabot törni, akkor lesz kész a krumpli.Akkor leszűröd, majd tejet raksz bele keveset és krumpinyomóval összetöröd, utána más elég keverni is, simára, nem baj, ha darabos.Én szoktam még bele tenni majonézt is, de nem feltétel.Vagy margalint
Az alábbi oldalról elindulva remek szakácskönyvet találsz online.
Majd a tejfölt is transzportáld, úgy szeretem ha megvan kenve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!