Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a szüleimnek...

Mit csináljak a szüleimnek mire hazajönnek? 12/L

Figyelt kérdés

Anyáék 4-5 óra felé szoktak haza jönni, valamit szeretnék nekik csinálni, de mit?

Van cukkini,meggybefőtt,liszt,tojás,zsemlemorzsa,tészta,olaj,vaj stb.(ilyen hétköznapi dolgok),fűszerek, meg ha felsorolnám mindet éjszaka lenne...

Palacsintát sütöttek tegnap este vacsorára,úgyhogy az kizárt...

Lehet saját praktikát meg recepteket is.

És, ha van esetleg valamilyen 'tálalási ötlet' akkorazt is szívesen fogadom :)

A válaszokat köszönöm[:


2011. júl. 27. 08:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rántott cukkini, hmmmmmmmm nyami
2011. júl. 27. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!És valami köret?Csak krumpli legyen, mert amikor rizset főzök akkor oda ragad, milyen köretet csináljak, vagy valami tálalás??
2011. júl. 27. 08:51
 3/11 anonim ***** válasza:

cicege. tócsi, bere


- ez nem túl nehéz, amit kicsit megkapatsz az jó lesz nekem...

2011. júl. 27. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet mellé krumplipüré!
2011. júl. 27. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) megnézem a recepteket, utolsó:Oda fogom neked teleportálni:)

Mentek a zöld kezecskék:)

2011. júl. 27. 08:55
 6/11 A kérdező kommentje:

*utolsó előtti

Köszönöm, még várok válaszokat!:)

2011. júl. 27. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
A rizs azért ragad oda mert sok benne még a víz. Kicsit tovább kell melegíteni, fedő nélkül.
2011. júl. 27. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudok okosat most, de az biztos, szüleid nagyon büszkék lehetnek rád˘!
2011. júl. 27. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

rántott cukkini: meghámozod szépen, kb egy centinél kevesebb egy kicsit karikákra vágod, besózod, liszt, utána tojás, majd zsemlemorzsában megforgatod, és a forró olajba teszed, lefeded.Figyelni, kell, hamar megsül, mikor szép barna, akkor kiveszed


krumplipüré: meghámozod a krumplit, karikákra vágod (kb: fél centisekre), megmosod, lábasba teszed, engedsz rá vizet, raksz bele sót, vagy delikátot, felteszed főni, nem kell lefedni, mert kifut! ha kanállal óvatosan ketté tudsz egy darabot törni, akkor lesz kész a krumpli.Akkor leszűröd, majd tejet raksz bele keveset és krumpinyomóval összetöröd, utána más elég keverni is, simára, nem baj, ha darabos.Én szoktam még bele tenni majonézt is, de nem feltétel.Vagy margalint

2011. júl. 27. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Az alábbi oldalról elindulva remek szakácskönyvet találsz online.


[link]


Majd a tejfölt is transzportáld, úgy szeretem ha megvan kenve...

2011. júl. 27. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!