Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha a II. VH-t a Németek...

Ha a II. VH-t a Németek nyerik akkor ma technikailag hol tarthatna a világ?

Figyelt kérdés
Most egyáltalán nem a gyilkolásról meg ezekről a dolgokról szeretnék hallani úgyhogy ezektől kíméljetek. Kizárólag a technikai része érdekelne a dolognak. Tudom erre választ nem nagyon lehet adni ezért főleg egyéni véleményeket várok.
2011. ápr. 27. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
19%
Ugyanitt.
2011. ápr. 27. 17:15
 12/66 anonim ***** válasza:
97%

Mindenféleképpen előrébb lennénk, tekintve, hogy Németország volt a legdinamikusabban fejlődő ország a Nyugaton akkoriban. Anglia gazdagabb volt ugyan a gyarmatai révén, de technológiailag nem volt fejlettebb Németországnál. Szovjet-Oroszország meg...lovasrohamokkal próbálták feltartóztatni a német páncélosokat :D

Hitlernek mellesleg nem volt baja a magyarokkal, Göbbels volt az, aki fikázott minket, utána lehet nézni, mielőtt elkezdődne az ilyenkor szokásos naccizás.

2011. ápr. 27. 17:23
 13/66 anonim ***** válasza:
100%

Sir Butcher

Ha a németek nyerték volna a világháborút, akkor is kialakulhatott volna egy hidegháború, USA-Németország között.

2011. ápr. 27. 17:24
 14/66 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem maximum egy hajszállal előrébb. Hidegháború szerintem akkor is lett volna az USA és a 3. birodalom között.

Abból kiindulva, hogy az USA és a SZU is a németektől zsákmányolt technológiákra alapozta a fegyverkezési versenyt, nem mondanám, hogy hátrébb lennénk.

Sokkal előrébb akkor állnánk, ha kimarad a sötét középkor.

2011. ápr. 27. 18:44
 15/66 anonim ***** válasza:
25%

Hát igen, ha Hitler jó pofizik még kicsit Sztálinnal és a segítségét kéri Anglia lerohanásában majd Angliát megszállva az Egyesült Államok és annak szövetségeseire támad a Szovjetunióval és Japánnal karöltve aztán pedig a legyengült vörösöket Hitler hátba támadva visszaveri ezáltal megszerezve a Földön a globális uralmat egész érdekes fordulatot tudott volna venni a történelem.

Kb. 10-20 évvel elmaradottabbak lennénk szerintem, de ki tudja? Németek sok jó dolgot ki találtak már.

És szerintetek, ha anno Nagy Sándornak sikerül meghódítania a Földet hol tartanánk? :)

2011. ápr. 27. 19:07
 16/66 anonim ***** válasza:
81%
Hát pont nem a németekre jellemző hogy gagyi, selejtes termékeket dobnak piacra :)
2011. ápr. 27. 19:14
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
Az amerikaiaknak náci tudósok befogásával (Wehrner von Braun) sikerült megelőzni a USSR-t az űrprogramban, és feljutni a Holdra. Meg a németek fejlesztették ki az első sugárhajtású repülőgépet a háború végén, az első gépkarabélyt, stb. Szerintem ha nyerik, akkor sztem már rég a Marson lennénk. De van, amiben az angolok jobbak voltak, pl. ők már rég radarral nyomultak, mikor a németek még távcsővel figyelték a vizet, hátha kiszúrják a periszkópot. Mindenesetre egy német és USA közötti verseny biztos előrébb lendítette volna a technikát, mint az USA-komcsi
2011. ápr. 27. 19:14
 18/66 anonim ***** válasza:
92%

Ebből is látszik, hogy a hideg háború jóóó.

Ééééérteeeeem? :D

2011. ápr. 27. 19:27
 19/66 anonim ***** válasza:
100%

biztos sokkal előrébb lennénk. A romák dolgoznának rendesen a munkatáborokban(és nem írtották volna ki, mint annyian mondják), és technikailag a csúcson lehetne a világ, elég megnézni azt, hogy a háború után a német tudosókat próbálta begyűjteni mind2 szuperhatalom.

A szputynik elkészítésében is egy német tudós volt a vezető.

2011. ápr. 27. 21:22
 20/66 anonim ***** válasza:
96%
A német tudósok juttatták ki az Amerikaiakat és a Ruszkikat az űrbe.Szerintem már rég ott tartanánk amit meg álmodod George Lucas a Star Wars-ban.Lenének birodalmi cirkálok meg birodalmi lépegetők.A zsidók meg menekülnének mint a lázadok.
2011. ápr. 27. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!