Ha a II. VH-t a Németek nyerik akkor ma technikailag hol tarthatna a világ?
Mindenféleképpen előrébb lennénk, tekintve, hogy Németország volt a legdinamikusabban fejlődő ország a Nyugaton akkoriban. Anglia gazdagabb volt ugyan a gyarmatai révén, de technológiailag nem volt fejlettebb Németországnál. Szovjet-Oroszország meg...lovasrohamokkal próbálták feltartóztatni a német páncélosokat :D
Hitlernek mellesleg nem volt baja a magyarokkal, Göbbels volt az, aki fikázott minket, utána lehet nézni, mielőtt elkezdődne az ilyenkor szokásos naccizás.
Sir Butcher
Ha a németek nyerték volna a világháborút, akkor is kialakulhatott volna egy hidegháború, USA-Németország között.
Szerintem maximum egy hajszállal előrébb. Hidegháború szerintem akkor is lett volna az USA és a 3. birodalom között.
Abból kiindulva, hogy az USA és a SZU is a németektől zsákmányolt technológiákra alapozta a fegyverkezési versenyt, nem mondanám, hogy hátrébb lennénk.
Sokkal előrébb akkor állnánk, ha kimarad a sötét középkor.
Hát igen, ha Hitler jó pofizik még kicsit Sztálinnal és a segítségét kéri Anglia lerohanásában majd Angliát megszállva az Egyesült Államok és annak szövetségeseire támad a Szovjetunióval és Japánnal karöltve aztán pedig a legyengült vörösöket Hitler hátba támadva visszaveri ezáltal megszerezve a Földön a globális uralmat egész érdekes fordulatot tudott volna venni a történelem.
Kb. 10-20 évvel elmaradottabbak lennénk szerintem, de ki tudja? Németek sok jó dolgot ki találtak már.
És szerintetek, ha anno Nagy Sándornak sikerül meghódítania a Földet hol tartanánk? :)
Ebből is látszik, hogy a hideg háború jóóó.
Ééééérteeeeem? :D
biztos sokkal előrébb lennénk. A romák dolgoznának rendesen a munkatáborokban(és nem írtották volna ki, mint annyian mondják), és technikailag a csúcson lehetne a világ, elég megnézni azt, hogy a háború után a német tudosókat próbálta begyűjteni mind2 szuperhatalom.
A szputynik elkészítésében is egy német tudós volt a vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!