Melyik a Világ legnagyobb vára?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 22:00
1/21 anonim válasza:
You can find in Venezia the biggest tower. /Ezio/
3/21 A kérdező kommentje:
Én VÁR-at kérdeztem. Olyan kőből épült épület, ami védekezési célt szolgált az elmúlt időkben...
2011. júl. 14. 22:45
5/21 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a legnagyobb a Malbork-i vár. Aki pedig nem tudott értelmeset írni inkább ássa el magát..
6/21 anonim válasza:
Majdnem azt mondtam, hogy a vonat...
7/21 anonim válasza:
Úgy tudom a Világ legnagyobb Keresztes Vára a Szíriában lévő Margat vára: [link]
Nemtom van e ennél nagyobb vár, de sokak állítása szerint ez a legnagyobb KERESZTES vár!
8/21 A kérdező kommentje:
Kössz.
2011. júl. 15. 09:02
9/21 anonim válasza:
Klikk alább!
Crusader Fortress Krak des Chevaliers Part 1 external view
http://www.youtube.com/watch?v=T_lXGcOvQ_g
valszeg ez a világ legjobb állapotban fennmaradt lovagvára (és a legnagyobbak egyike)
hihetetlenül drága megaprojekt lehetett – ilyenre csak a kvázi banktevékenységgel foglalkozó templomosok és a johanniták voltak képesek…
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!