Az oroszpártiak miért mondják azt, hogy az ukránok kurszki akciója nem volt sikeres? A közzétett felvételek alapján sokkal több orosz hal meg ott, mint ukrán.
#22 Épp ez a legnagyobb baja az ukránoknak. Nem egységes a haderejük, sok országtól kapnak sok technikát, minegyiket külön kell javítani, nincs hozzájuk elég alkatrészt, más kalibert tüzelnek, más kell a javításukhoz, egy logisztikai rémálom. A komolyabb NATO fegyvereket nem is lehet ott megjavítani, hanem vissza kell szállítani egy NATO tagállamba ahol megvan hozzá az infrastruktúra, majd onnan újból elszállítani Ukrajnának, miközben az energetikai infrastruktúrát szarrá lövik az oroszok.
Ehhez képest Oroszország hadereje rendszeresített, az 50 éves tankokat ugyanúgy ki tudják pofozni a front mögött lévő műhelyekben mint a két hete elkészült T-90-est. Ráadásul mivel Oroszország megy előre a fronton, a saját járműveiket és sebesültjeiket vissza tudják szállítani, míg Ukrajna ott kell hagyjon mindent az oroszoknak. Ez előbbi számára nem egy optimális megoldás.
"Ukrajna folyamatosan kap fegyvereket, harceszközöket a világ civilizáltabb felétől. És ezeket könnyebb pótolni, mint a ruszkik által pazarolt élőerőt."-Ez úgy ahogy van hülyeség
1. Az EU álltal beígért évi 1 millió tüzérségi lőszert (ami önmagában is kevés lett volna) is késve sikerült leszállítani.
2. A nyugati harckocsikból mint leopard 2, challanger, Abrahams is nevetségesen kevés érkezett amiknek jelentős részét IGAZOLTAN megsemmisítették vagy harcképtelenné tették (31 Abrahamsből 17 odaveszett igazoltan oryx)
3. Légi erő: kaptak/kapnak az ukránok 60+ f16 amiből egyet már el is vesztettek (pilóta hiba miatt) ezeknek az üzemeltetése szintén ahogy előbb írták egy logisztikai rémálom (még a kifutó anyaga se mindegy) és ugyanazt tudom írni mint a többire nincs belőle elég.
4. Ha eddig nem tünt volna föl volt egy elnökválasztás Amerikában és Trump egy követ fúj Orbánnal szóval megint csak egy gyomros ukrajnának.
Alex Fly
Ukrajna kapott 31 M1A1 Abrams-et, és vége a dalnak.
Nem pedig a 451. kilőtt M1A1 Abrams-nél járnak, amit jófejségi / jószívűségi alapon pótolnak még egy újabb 500 M1A1 Abrams-szel.
# Alex Fly
Az Ukrán Hadsereg harckocsiállományának 95 %-a az továbbra is T-72-esekből áll.
A maradék 4 %-ban egyéb orosz harckocsik vannak, mint a T-64-esek, és a T-80-asok.
És a nyugati harckocsik meg 1 %-ot tesznek ki, vagy még annyit sem.
A harcok dinamikáját meg látványosan nem értelmezed, az oroszok azok 2022 szeptembere óta attríciós hadviselést tolnak, és ez ténylegesen be is jött neki.
Az attríciós hadviselés az az, hogy egy szűk kis szakaszon első világháborús stílusban tökölnek egymással, és az, hogy az ukránok belemennek ebbe a játékba, az ő teljesen rossz döntésük.
A rendelkezésre álló emberek, jármű, és lőszer mennyiség, és minőség alapján az Ukrán Hadsereg pechére nem tud mindent lefedni, ha olyanjuk lenne az oroszoknak, akkor Luck vagy Koroszteny vagy Zaporozsje környékén jó esélyekkel indíthatnának offenzívát.
# Alex Fly
" hazaáruló putlerista szerint "
Miért lennék hazaáruló ?
Én konkrétan Magyarországon élek, magyar állampolgár vagyok, magyar nemzetiségű vagyok, nekem NEM Ukrajna a hazám. Nekem Ukrajna egy idegen, harmadik ország. És Oroszország is egy idegen, harmadik ország. Két idegen ország háborúja az én életemre nincsen semmilyen hatással. És sok máséra sem.
Tőlem Ukrajna elsüllyedhet akár, mint Atlantisz. Sőt örülnék is neki.
"A közzétett felvételek alapján sokkal több orosz hal meg ott, mint ukrán."
elismerés jár neked hogy te minden felvételt összeszedtél, elemezted hogy hamisított-e, időbeni-e, valóban ott, kurszkban készült-e, bizonyára akin nincs/takarásban van az azonosítója utána jártál hogy orosz vagy ukrán, stb, stb, stb, majd ezután megszámoltad őket és több hét vagy hónapnyi kutatómunka után megállapítottad hogy több az orosz veszteség majd kiírod a kérdést.
ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!