Mit kell mondani olyankor ha beakarnok sorozni katonának ,hogy alkalmatlannak nyílvánítsanak?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 17:25
31/45 anonim válasza:
#30 Nézd, nem akarok a mi időnkben szlogennel jönni mert az már elmúlt de ha már a második világháborúig visszanyúlsz akkor azért elmondom hogy a katonai behívó alóli kibújás esetén itt is nagy valószínűséggel csak börtönt fogsz kapni. Viszont akkor már rád nem a civil jogszabályok vonatkoznak és nem a polgári bíróság dönt hanem a katonai. És most jön a mi időnkben: a katonai fegyintézetet futkosónak hívták és onnan sorozott elitélt nem nagyon került ki ép ésszel. Persze lehet hogy most nem így működne, tv-szauna-yakuzzi-masszőr is elképzelhető :)
32/45 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mese,nincs apelláta ,akkor neki kell indulni.
Megyek le délre, meglépek délre, meg én meg én.
Nem kapnak el soha, nem vagyok ostoba, ó nem.
Megyek le délre, óó délre
2024. jan. 12. 20:27
33/45 A kérdező kommentje:
Na jó viccet félre téve ,akkor tényleg neki kell indulni.
2024. jan. 12. 20:28
34/45 PMC Wagner válasza:
Nemkell ennyit nyűgödni, mint mondtam idiótán kell viselkedni. Behívnak te bemész és mikor a papírokat töltöd ki stb ragadd meg a lehetőséget és a sorozótiszt tollát nyomd fel a péniszedbe stb. Beküldenek pszichiátriára ott meg kivárod a cirkusz végét melegben és még enni is adnak
35/45 kretens válasza:
Én tudom hogy kell úgy elesni hogy csak a csuklóm törjön el.De azt is tudom hogyan kell félrelépni a lépcsőn hogy a bokacsontom törjön el.Nos hamar megoldanám hogy katonai szolgálatra alkalmatlanná váljak.Én mindig becsületes munkával kerestem és keresem ma is a kenyérre valót de eddig csak az unalmas élet jutott nem dőzsölök hanem hónapról hónapra elvegetálok.Évente többször nem nyaralok kétévente új autót nem tudok venni és nincs nyaralóm a balatonnál vagy a horvát tengerparton.A legtöbb embernek a fizetése csak arra elég mint az enyém is hogy éppen be tudom fizetni a rezsit és nem döglök éhen és imátkozom hogy ne menjen tönkre semmi mert csak hitelből tudnám pótolni.Nos ezek tekintetében ne várja el tőlem senki hogy meghaljak ezért az országért.
36/45 Jeffrey Spender válasza:
A légmell is kizáró ok.
Ja de arról is kórlap kell, bemondásra semmit nem hisznek el.
37/45 anonim válasza:
Mindegy mit mondasz... ha ismét sorozás lesz az azt jelenti, hogy rendkívüli (háborús) helyzet van. Olyankor korcsoport szerinti bontásban viszik az embereket. Ha megvan keze/lába akkor alkalmas. Játszhatja a hülyét, de bent majd kiképzés során hamar észhez tér. Egy háborús helyzetben +/- pár öngyilkos, vagy bekattant nem oszt, nem szoroz - egyszerűen nincs idő holmi mentálhigiénés úri huncutságokra.
38/45 anonim válasza:
Jogodban áll eldönteni akarsz-e katona lenni... - ja, mindenkinek csakis jogai vannak, de amikor az államtól kell valami - olcsóbb tömegközlekedés, utak, kórházi ellátás, oktatás stb. akkor bezzeg mindenki azonnal tartja a markát!
39/45 anonim válasza:
38#
Igen kéne, igazán nagy szükség lenne rá
Normális európai tömegközlekedés, normális utak, normális kórházi ellátás
De eddig egyiket se kaptuk meg
40/45 anonim válasza:
Nem lesz már a mi életünkben háborús helyzet Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!