Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit kell mondani olyankor ha...

Mit kell mondani olyankor ha beakarnok sorozni katonának ,hogy alkalmatlannak nyílvánítsanak?

Figyelt kérdés

2024. jan. 12. 17:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
81%
#30 Nézd, nem akarok a mi időnkben szlogennel jönni mert az már elmúlt de ha már a második világháborúig visszanyúlsz akkor azért elmondom hogy a katonai behívó alóli kibújás esetén itt is nagy valószínűséggel csak börtönt fogsz kapni. Viszont akkor már rád nem a civil jogszabályok vonatkoznak és nem a polgári bíróság dönt hanem a katonai. És most jön a mi időnkben: a katonai fegyintézetet futkosónak hívták és onnan sorozott elitélt nem nagyon került ki ép ésszel. Persze lehet hogy most nem így működne, tv-szauna-yakuzzi-masszőr is elképzelhető :)
2024. jan. 12. 20:20
 32/45 A kérdező kommentje:

Akkor nincs mese,nincs apelláta ,akkor neki kell indulni.

Megyek le délre, meglépek délre, meg én meg én.

Nem kapnak el soha, nem vagyok ostoba, ó nem.

Megyek le délre, óó délre

2024. jan. 12. 20:27
 33/45 A kérdező kommentje:
Na jó viccet félre téve ,akkor tényleg neki kell indulni.
2024. jan. 12. 20:28
 34/45 PMC Wagner ***** válasza:
81%
Nemkell ennyit nyűgödni, mint mondtam idiótán kell viselkedni. Behívnak te bemész és mikor a papírokat töltöd ki stb ragadd meg a lehetőséget és a sorozótiszt tollát nyomd fel a péniszedbe stb. Beküldenek pszichiátriára ott meg kivárod a cirkusz végét melegben és még enni is adnak
2024. jan. 12. 21:22
 35/45 kretens ***** válasza:
83%
Én tudom hogy kell úgy elesni hogy csak a csuklóm törjön el.De azt is tudom hogyan kell félrelépni a lépcsőn hogy a bokacsontom törjön el.Nos hamar megoldanám hogy katonai szolgálatra alkalmatlanná váljak.Én mindig becsületes munkával kerestem és keresem ma is a kenyérre valót de eddig csak az unalmas élet jutott nem dőzsölök hanem hónapról hónapra elvegetálok.Évente többször nem nyaralok kétévente új autót nem tudok venni és nincs nyaralóm a balatonnál vagy a horvát tengerparton.A legtöbb embernek a fizetése csak arra elég mint az enyém is hogy éppen be tudom fizetni a rezsit és nem döglök éhen és imátkozom hogy ne menjen tönkre semmi mert csak hitelből tudnám pótolni.Nos ezek tekintetében ne várja el tőlem senki hogy meghaljak ezért az országért.
2024. jan. 12. 21:26
 36/45 Jeffrey Spender ***** válasza:
85%

A légmell is kizáró ok.

Ja de arról is kórlap kell, bemondásra semmit nem hisznek el.

2024. jan. 12. 21:59
 37/45 anonim ***** válasza:
53%
Mindegy mit mondasz... ha ismét sorozás lesz az azt jelenti, hogy rendkívüli (háborús) helyzet van. Olyankor korcsoport szerinti bontásban viszik az embereket. Ha megvan keze/lába akkor alkalmas. Játszhatja a hülyét, de bent majd kiképzés során hamar észhez tér. Egy háborús helyzetben +/- pár öngyilkos, vagy bekattant nem oszt, nem szoroz - egyszerűen nincs idő holmi mentálhigiénés úri huncutságokra.
2024. jan. 12. 22:43
 38/45 anonim ***** válasza:
41%
Jogodban áll eldönteni akarsz-e katona lenni... - ja, mindenkinek csakis jogai vannak, de amikor az államtól kell valami - olcsóbb tömegközlekedés, utak, kórházi ellátás, oktatás stb. akkor bezzeg mindenki azonnal tartja a markát!
2024. jan. 12. 22:44
 39/45 anonim ***** válasza:
44%

38#

Igen kéne, igazán nagy szükség lenne rá

Normális európai tömegközlekedés, normális utak, normális kórházi ellátás

De eddig egyiket se kaptuk meg

2024. jan. 12. 23:04
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz már a mi életünkben háborús helyzet Magyarországon.
2024. jan. 13. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!