Mit kell mondani olyankor ha beakarnok sorozni katonának ,hogy alkalmatlannak nyílvánítsanak?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 17:25
11/45 anonim válasza:
"Ls tudod, tohadtul megvetem azokat a náci férgeket, akik a sorozást tényként adják el."
És mitől nácik? Kommunizmusban nincs katonaság?
Muhhahhahha...
12/45 anonim válasza:
Nem merik bevezetni a kötelező sorkatonaságot
Félnek,hogy sok lenne hirtelen a buzzancs,mint régen
13/45 A kérdező kommentje:
A cikkben olvasotak alapján szerencsére én jó úton járok a felé ,hogy ne keljen katonai szolgálatott teljesíteni.
2024. jan. 12. 17:54
14/45 Senior Séf válasza:
Semmit. Hidd el, hogy bár kényelmetlen, nagyon is rád fér az a pár hónap, amíg embert faragnak belőled.
15/45 anonim válasza:
"A cikkben olvasotak alapján szerencsére én jó úton járok a felé ,hogy ne keljen katonai szolgálatott teljesíteni."
Aszongya szerencsére. :D
Látom te szeretsz szegyenfolt lenni a nemzet tüdején.
16/45 anonim válasza:
14#
Te szerencse csomag
Ezt "imádom" mikor 50-99 éves emberek akarják megmondani a fiataloknak,hogy...
"bezzeg a mi időnkben"
"rád fér az a pár hónap, amíg embert faragnak belőled"
Inkább maradtál volna csendben
17/45 A kérdező kommentje:
De egyébként a viccet félre téve miért olyan nagy baj ,ha valaki nem akar ezért az országért/rendszerért harcolni,küszködni?
2024. jan. 12. 18:08
18/45 A kérdező kommentje:
jav:félretéve
2024. jan. 12. 18:09
19/45 PMC Wagner válasza:
Mondani mondhatsz bármit. Viselkedni kell, de úgy mint egy ütődött hogy inkább pszichiátriára vigyenek
20/45 anonim válasza:
Én se küzdenék egy percig se a fideszes rezsimért,a fideszes nyugdíjas szavazókért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!