Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit kell mondani olyankor ha...

Mit kell mondani olyankor ha beakarnok sorozni katonának ,hogy alkalmatlannak nyílvánítsanak?

Figyelt kérdés

2024. jan. 12. 17:25
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Én szerintem az embernek(az egyénnek) jogában kell hogy áljon az ,hogy szabadon dönthesen a felet ,hogy ő harcolni akar e valamiért vagy nem.
2024. jan. 12. 18:19
 22/45 A kérdező kommentje:
Na mindegy ez az én véleményem.Vagy elfogadja valaki vagy nem.
2024. jan. 12. 18:20
 23/45 anonim ***** válasza:
90%
Nem lesz nálunk soha többet sorkatonaság, hál' istennek. Még néhány ország erőlteti, teljesen fölöslegesen, de majd rájönnek, hogy anélkül is lehet létezni.
2024. jan. 12. 18:25
 24/45 anonim ***** válasza:
72%

"Én szerintem az embernek(az egyénnek) jogában kell hogy áljon az ,hogy szabadon dönthesen a felet ,hogy ő harcolni akar e valamiért vagy nem."

Értem én hogy így gondolod, de a törvényeket nem te írod és aszerint pedig kötelességed.

Egyébként leírnád mért nem szeretnél harcolni? Azon kívül hogy nem adott neked az állam betonpanelt. A haza nem az államot jelenti, hanem a szülőfölded és annak népét is egyben.

2024. jan. 12. 18:29
 25/45 anonim ***** válasza:
89%

"Kanko,szifilisz,gombák mindenhol"

És ezeket nem tudják kivizsgálni?

"meleg vagy mint a kályha"

Az ilyen bemondásos megbuzzanás békaidőben még elmegy. Hadiállapotban viszont ettől még beviszik. Ha nagyon nem bír a fúróval majd csinálnak belőle kirakathullát. Olyankor ilyenre is szükség van, ráírják hogy dezertálásért végezték ki, tehát még jól is jön az ilyen a seregnek, elveszi mások kedvét a dezertálástól.

2024. jan. 12. 18:37
 26/45 anonim ***** válasza:
82%

'„A csökkenő veterán népesség és a katonai hatás csökkenése hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan generáció alakuljon ki, amely nem ismeri a katonai szolgálatot"

Nálunk is ez a jellemző. Ma már csak pávák születnek.'

Megszólalt már az aktuális foteltábornok..

2024. jan. 12. 18:49
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
26-os, inkább tökrészeg, mint a volt sorkatonák általában vagy valójában egy idióta.
2024. jan. 12. 18:55
 28/45 anonim ***** válasza:
88%
Előző vagyok, természetesen én is az általad említett foteltábornokra gondoltam, ezekkel a beteg hozzászólásaival amiket itt produkál...
2024. jan. 12. 18:58
 29/45 A kérdező kommentje:

24-es:

,,Egyébként leírnád mért nem szeretnél harcolni? Azon kívül hogy nem adott neked az állam betonpanelt. A haza nem az államot jelenti, hanem a szülőfölded és annak népét is egyben."

1;Eddigi tapasztalataim szerint ,ezen a földön túl sok ANTI-EMPATIKUS személy van ahoz ,hogy ne harcoljak ezért a földért.(Ahogyan te hívod)

2;Nem értek egyett a jelenlegi kormány gondolkodásával.

Nekem ez a véleményem.

2024. jan. 12. 19:54
 30/45 A kérdező kommentje:

25

,,Az ilyen bemondásos megbuzzanás békaidőben még elmegy. Hadiállapotban viszont ettől még beviszik. Ha nagyon nem bír a fúróval majd csinálnak belőle kirakathullát. Olyankor ilyenre is szükség van, ráírják hogy dezertálásért végezték ki, tehát még jól is jön az ilyen a seregnek, elveszi mások kedvét a dezertálástól."

Hallottam a 2.VH-ban lévő esetett ,amiben egy férfi megtagadta a katonai szolgálatott és ,csak annyit kapott ,hogy börtönbe zárták 5évre.Szóval nem csináltak belőle ,,kirakathullát" ahogy azt te mondod.

2024. jan. 12. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!