Mit kell mondani olyankor ha beakarnok sorozni katonának ,hogy alkalmatlannak nyílvánítsanak?
"Én szerintem az embernek(az egyénnek) jogában kell hogy áljon az ,hogy szabadon dönthesen a felet ,hogy ő harcolni akar e valamiért vagy nem."
Értem én hogy így gondolod, de a törvényeket nem te írod és aszerint pedig kötelességed.
Egyébként leírnád mért nem szeretnél harcolni? Azon kívül hogy nem adott neked az állam betonpanelt. A haza nem az államot jelenti, hanem a szülőfölded és annak népét is egyben.
"Kanko,szifilisz,gombák mindenhol"
És ezeket nem tudják kivizsgálni?
"meleg vagy mint a kályha"
Az ilyen bemondásos megbuzzanás békaidőben még elmegy. Hadiállapotban viszont ettől még beviszik. Ha nagyon nem bír a fúróval majd csinálnak belőle kirakathullát. Olyankor ilyenre is szükség van, ráírják hogy dezertálásért végezték ki, tehát még jól is jön az ilyen a seregnek, elveszi mások kedvét a dezertálástól.
'„A csökkenő veterán népesség és a katonai hatás csökkenése hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan generáció alakuljon ki, amely nem ismeri a katonai szolgálatot"
Nálunk is ez a jellemző. Ma már csak pávák születnek.'
Megszólalt már az aktuális foteltábornok..
24-es:
,,Egyébként leírnád mért nem szeretnél harcolni? Azon kívül hogy nem adott neked az állam betonpanelt. A haza nem az államot jelenti, hanem a szülőfölded és annak népét is egyben."
1;Eddigi tapasztalataim szerint ,ezen a földön túl sok ANTI-EMPATIKUS személy van ahoz ,hogy ne harcoljak ezért a földért.(Ahogyan te hívod)
2;Nem értek egyett a jelenlegi kormány gondolkodásával.
Nekem ez a véleményem.
25
,,Az ilyen bemondásos megbuzzanás békaidőben még elmegy. Hadiállapotban viszont ettől még beviszik. Ha nagyon nem bír a fúróval majd csinálnak belőle kirakathullát. Olyankor ilyenre is szükség van, ráírják hogy dezertálásért végezték ki, tehát még jól is jön az ilyen a seregnek, elveszi mások kedvét a dezertálástól."
Hallottam a 2.VH-ban lévő esetett ,amiben egy férfi megtagadta a katonai szolgálatott és ,csak annyit kapott ,hogy börtönbe zárták 5évre.Szóval nem csináltak belőle ,,kirakathullát" ahogy azt te mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!