Mit kell mondani olyankor ha beakarnok sorozni katonának ,hogy alkalmatlannak nyílvánítsanak?
,,Semmit. Az az egész családodra szégyent jelent ha nem vagy katonaviselt. Vagy hombárnak neveltek vagy hulladék géneket örökítettek. Az egész társadalom megvetne titeket."
Hát ,engem az nem érdekel.Lényeg ,hogy ne csicskuljak be a rendszernek ,mint egyesek.
,,Hát ,engem az nem érdekel.Lényeg ,hogy ne csicskuljak be a rendszernek ,mint egyesek."
Ehez kellenek a tippek ,hogy amikor eljön az idő akkor tudjam ,hogy mit kell csinálni.
Nen hozzák vissza édes kérdező.
Ls tudod, tohadtul megvetem azokat a náci férgeket, akik a sorozást tényként adják el.
„A csökkenő veterán népesség és a katonai hatás csökkenése hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan generáció alakuljon ki, amely nem ismeri a katonai szolgálatot"
Nálunk is ez a jellemző. Ma már csak pávák születnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!