Sorkatonaságban egész pontosan hogy zajlott a pokrócozás?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, ezt azon katonatársakon végezték el a többiek, akik miatt kollektív büntetést kaptak.
De pontosan hogy ment? Az éjszaka közepén felkeltek, odamentek az ágyához, ráborítottak egy pokrócot, és ütlegelni kezdték? Ezt nem hallották meg a szolgálatban lévő felettesek odakint? Vagy ha igen, akkor nagy ívben tettek rá, teljesen normális dolognak tartották?
2023. jún. 27. 07:05
11/39 anonim válasza:
#10 Mármint takarodótól ébresztőig.
12/39 anonim válasza:
Nálunk nem volt ilyesmi és nem is hallottam róla, hogy valahol lett volna. Szóbeszéd az ugye volt mindenről, de azt nem hiszi el az ember. Nem mintha egy-két ember nem érdemelte volna meg, de senki nem merte volna megkockáztatni az érte járó büntetést, ha kiderül.
13/39 anonim válasza:
9-es, csakhogy itthon nincs sorkatona-hadsereg és nincs háború, f.szikám. Te is maximum a Call of dutyival játszhattál életedben...
14/39 anonim válasza:
13,
Kétszer voltam katona, tudom anno hogy működött.
Ne vaauuúzz olyanba, amiről fingod nincs!
Az ilyen mint te is, kaptál volna..a nagy arcodba!
15/39 anonim válasza:
14-es ne tudd meg most mennyire megijedtem mind a húsz kilódtól...
17/39 anonim válasza:
Ha meg igaz amit írtál, akkor marha nagy bátorságra vall, hogy a sötétben öten vagy tízen mentek egy ellen. Ha rendes emberek lennétek, szemtől-szembe vállalnátok, ha valami bajotok van valakivel. Igazi görények vagytok és még büszkék is erre.
18/39 A kérdező kommentje:
De akkor ti, akik voltatok katonák, egyáltalán nem is tapasztaltatok vagy láttatok olyat, hogy az erősebb katonák szívatták a gyengébb, félénkebb szobatársukat?
2023. jún. 27. 08:25
19/39 anonim válasza:
Ha 1 valakinek a másikkal baja volt lerendezték egymásközt.
A pokrócozás nem verekedés, hanem egy olyan seggfej aki ártott a többi katonatársának mint kollektívának.(jelentgetett,smúzolt..stb)
20/39 anonim válasza:
19-es, na a vamzert azt valóban helyre kell rakni valahogy, ez bizony igaz. De csak azért mert valaki gyengébb volt (fizikailag vagy idegileg) a többieknél és esetleg emiatt hátráltatta a gyakorlatot, azért nem kellett volna retorziót alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!