Mi a megoldás a háború végére? Csak én gondolom úgy, hogy rz sz egész világot ranthatja magával? Egy véget nem érő ördögi kör.
Oroszország nem vonulhat vissza, ezt szerintem tudjuk, Ukrajna a hazáját védelemezi, ez a kötelessége.
Egy olyan hurokba kerültünk, ahol jó végkifejlet nincs.
Oroszország a világ legnagyobb atomhatalma révén nem fogja elfogadni a veszteséget.
Ukrajna pedig nem adja fel a hazáját.
Ez egy ördögi kör, amiből nem tudom hogy lehetne kitörni.
Esetleg az oroszok lakta területet ha átadja Ukrajna, de egy sebzett medve nagyon veszélyes lenne, ha ez nem történik meg
A Vietnami és Koreai konfliktus idején is úgy nézett ki, hogy ördögi kör amiben egyik fél sem engedhet. S mégis lett mindkettőnek megoldása (igaz Koreában csak tűzszünet formájában, egy évtizedekig velünk maradó potenciális konfliktusgócként).
Itt sem lesz másképpen. A "nagyok" erőforrásai fogják a háborút eldönteni, melyik fél mennyit hajlandó politikailag és gazdaságilag beáldozni és mikor lesz hajlandó végre leülni a tárgyalóasztalhoz lepacsizni valamit az asztal alatt. Az ukránokkal meg majd közlik a végeredményt. Ettől még egyértelmű eredmény nem várható max. valami tűzszünet-szerűség amit időről-időre kiújuló konfliktusként folyamatosan meg fognak szegni a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!