Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorkatonaságnál mi történt,...

Sorkatonaságnál mi történt, ha egy hosszú hajú bevonuló nem volt hajlandó megnyiratkozni?

Figyelt kérdés
Én nem voltam katona, de lehettem volna, csak alkalmatlannak nyilvánítottak. '99-ben, 17 éves koromban kezdtem el növeszteni a hajamat, azóta is hosszú, mert rockzenerajongó vagyok. 19 évesen voltam sorozáson, akkor nyilvánítottak alkalmatlannak. De amíg ez ki nem derült, aggódtam, hogy ha alkalmasnak találnak, mi lesz ha hajat kell vágatnom, nem azért növesztettem már 2 éve, hogy csak úgy ledúrják. Emlékszem, fantáziáltam, hogy vajon mi történne, ha nem lennék hajlandó levágatni, és úgy vonulnék be. Mi történt volna? Lehet tudni ilyen esetről, hogy valaki bevonuló így lázadozott?

2023. máj. 7. 20:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Mi az a ht?
jan. 7. 18:03
 52/52 anonim ***** válasza:
Hivatásos tiszt.
jan. 7. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!