Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha bevonulok katonának akkor...

Ha bevonulok katonának akkor mi dönti el ,hogy milyen korosztályú szakazhoz kerülök? (Pl. Ha 21 éves vagyok ,hogy lehetnek 20on éves szakasztársaim?)

Figyelt kérdés
Illetve melyik katonai alakulatoktól viszik a katonákat a határra?

2021. dec. 20. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Mivel nem sorozott állomány van hanem önkéntes így mindenféle korcsoport lesz az alakulatban (a kiképzés során is). Gyakorlatilag az összes lövész egységtől (is, meg máshonnan is) kivezényelnek a határra mert kell az ember (katona kevés migri meg sok).
2021. dec. 20. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem számít, én 24 éves voltam, amikor besoroztak, inkább az iskolai végzettség számíthat, meg a családi állapot, feltéve ugye ha valaki házas és esetleg már gyermeke is van.
2021. dec. 20. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.Minden alakulatnál,alegységnél,szakasznál,rajnál illetve lent a határon is vegyes az összkép.Nincs semmi korosztályra bontva 18 évestől 50+ -ig bárkivel kerülhetsz egy szakaszba/rajba.Bár nagyrészt már a 20 éves korosztály van többségben.
2021. dec. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!