Fodor Gábor 21 éves kortól engedélyezné a marihuánát. Önök szerint/szerintetek ennek hatására nőne, stagnálna vagy visszaesne a fogyasztók száma?
"(még soha senkire se szavaztam)"
Szerintem mindenki jobban jár, ha ez így is marad.
A fű egy centivel sem rosszabb, mint az energiaital, amit literszámra ihatnak 10 évesek is. (Vicc, hogy nincs 18-hoz kötve)
Amúgy aki szívni akar, az fog is. Bemegy a Keletibe és kettőt pillant valamelyik közel-keleti árusra és ennyi volt. Nekem ismerőseimtől is 2 perc telefonba kerül szerezni anyagot, ha akarok. Sokan vannak ezzel még így :)
Nem hinném, hogy nőne a fogyasztók száma ha legalizálnák.
Az Index cikke alatt már szépen kivesézték, hogy Fodor ezt csak azért dobta be, mert tudja, hogy a drogosok rászavaznak.
Ezzel két gond van:
1.Nem ártalmas a marihuána, de azért a drogosok simán megszavaznak valakit ennyi miatt.
Elgondolkodtató.
2.Fodor csak arra megy, hogy meglegyen az a pár százalék és tudjon tovább élősködni.
Kezdődik!!!
Már megint!!!!
Az USA nem azért tart ott, ahol, ahogy Hollandia sem, mert bevezették a füvet.
Ez csak egy döntés volt,kész, ennyi.
Bírom mikor ezzel a maszlaggal érvelnek minden ellen.:D
Egész Nyugat-Európában jobb a megítélése a fűnek, mint nálunk. Itt még mindig a kemény drogokkal egy kategória, ami abszurd.
Magyarországon Hollandiát meg USA-t hozza fel mindenki, de pl. Svájcban is dekriminalizált státusza van a marihuánának, fiatalok csoportosan szívják parkokban, teljes békében, nem arra fordítják a rendőrség erőforrásait, az adófizetők pénzét, hogy pár veszélytelen füvest elkapjanak.
Ez a szemlélet nyugaton egyre inkább terjedni fog, elég megnézni, pár éve mi volt. Nálunk meg marad egy darabig ez az álkonzervatív dolog, mert az "illiberalizmus" mostanában elég nagy divat lett a hatalom megtartására. És hát tudjuk, hogy az erről szóló vitában elég elkezdeni személyeskedni, hogy "te is egy büdös drogos vagy?", és máris ledegradáltuk a témát.
# 4
Ez szerintem egy teljesen téves következtetés. Ki is az a Fodor Gábor? Egy ex-Fideszes, ex-SZDSZ-es, akinek ma van egy törpepártja. Most bedobott egy törvényjavaslatot, ami, ismerve a Fideszes gőgöt, már egy bizottságban el lesz kaszálva, és a parlament elé sem fog kerülni. Ráadásul ez egy olyan javaslat, ami igazából a vérkonzervatívokon kívül mindenkiben megfogalmazódott már, vagyis nem valami egyedi dolog, ami miatt hatalmat lehet szerezni.
"szerintem egy teljesen téves következtetés"
Persze, hiszen Fodor fan vagy :D
Legalább ne a 74%os loginodról írj be, mert felismerhető vagy.
Ennyire jól fizetnek, hogy lemondasz az ebédszünetről is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!