Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?
"De miért menne oda? Menjek akkor Szocsiba, Novgorodba, Jekatyerinburgba, Kazanyba, Arkhangelszkbe :D"
Menjen ezekbe. Ezek a városok pontosan ugyanakkora putrik, mint amit megérdemel. Apropó, te miért nem húztál még ki? Hát Szocsi tök jó hely, nem?
"John miért? Ha nekem mondjuk nem tetszik az 1-es BMW, akkor a 7-es se tetszhet? :D"
Mármint Lada Samara és Kalina akart lenni? :D
Szóval John miért nem mentél még el a Párizsi fekete gettoba? Az is nyugat, jó nagy :)
#61 De nagy a szád a panelbólxD xD tök jó, így van. Veszel nekem egy frankó tengerparti kérót és megyek is!
"Szóval John miért nem mentél még el a Párizsi fekete gettoba? Az is nyugat, jó nagy :)"
Elvesztetted a fonalat? Nem én reklamálok, hogy máshova kellett volna csatlakoznunk. Nem én akarok nem oda tartozni, ahol most vagyunk. :)
"Igen, de ha oda csatlakoztunk, akkor hajrá mehetsz a gettoba a logikát szerint."
Ezt nem tudom, hogy hoztad ki a logikám szerint, szerintem ez teljesen téves.
"A kérdező hol írt olyat, hogy ha kelethez csatlakoztunk volna, akkor nem ugyanott élne, mint most?"
A kérdező jónak látta volna, ha már 1000 évvel ez előtt oda csatlakoztunk volna és akkor abban az érdekszférában azon a szinten élnénk. A közép-ázsiai és észak-ázsiai régió a szovjet városépítésig nettó putri volt, ahogy jelentős része ma is az. Ő ezt tartja jónak. Ezért is írtam, hogy ha neki az tetszik akkor fogja a cuccát és menjen.
Ha nekem nem tetszik majd a magyar rendszer és úgy érzem lépnem kell akkor nem a gyakorin fogok picsogni, hanem fogom magam és lelépek, oda ahol nekem jó.
"Pedig folyamat a gyakorin picsogsz, hogy milyen szar Magyarország."
Az ország vezetése szar, a morál szar, a kilátások szarok, de ez egyelőre még nem érinti az én életszínvonalamat, ezért is írtam hogy amíg hozzám nem köszön be addig...
Ne keverjük össze, azt hogy nekem nem tetszik a demokratikus rendszer és az ország leépítése/szétlopása azzal hogy valami elborult agyú diktátor harmadik világot megszégyenítő rendszeréhez vágyik valaki csatlakozni.
68# egyedül minek menjek ki oda az atol függetlenül hogy sok dologban egyetértek velük nem hazam nem ott születtem.
Tudom ezt baloldali ésszel nehéz megerteni de én igenis ragaszkodom a szulofoldemhez kb 30 km körzetben születtem, tanultam ,dolgoztam itt ismerek minden utcát és dombot .
És akármilyen sza.r is itthon én nem mennek külföldre mert számomra az idegen föld.se nyugatra se keletre
Meg országon belül se költöznek nagyon messzebb mert itt vagyok otthon.
Ezt a költözünk külföldre mert Orbán kormány sza.r olyanok csinaljak akiknek nincs igazi gyökeruk vagy nem fontos nekik .
Én mindig is ellene leszek a nyugatositasnak.minel jobban hozzájuk idomulunk úgy tűnik el népünk eredetisége.es csak higulunk Koppány vezért kellet volna követni.
Mondom ezt úgy hogy nyilvánvaló bennem már több germán és szláv vér van mint eredeti magyar valószínűleg.de atol függetlenül a nyugatositas egy hiba amivel már nemtudunk mit kezdeni visszacsinalni nem lehet .legalább azt őrizuk meg ami még megmaradt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!