Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?
10# orosz ember öntudata igenis számít mert nem mindegy milyen áldozatra képes az orosz társadalom.
Nem.mondegy kinek mennyit ér Ukrajna a nyugati emberek nemhiszem hogy életüket adnak ukrajnaert
A háború az akarat harca is
"Nem.mondegy kinek mennyit ér Ukrajna a nyugati emberek nemhiszem hogy életüket adnak ukrajnaert"
Én sem hiszem, hogy az orosz emberek az életüket adnák Németországért
Más úgy haboruzni hogy az a mi földünk lesz vagy úgyis visszakell adni .
A 3 vh nak azért nincs értelme mert csak a pusztitasrol szólna pedig alapvetően a legtöbb háború egy nemzet fejlodeseert indul
"A 3 vh nak azért nincs értelme mert csak a pusztitasrol szólna pedig alapvetően a legtöbb háború egy nemzet fejlodeseert indul"
Nem, a háborúk legtöbb esetben úgy indulnak, hogy az az övé, nem az enyém, de én elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy elvegyem tőle. Ennek alapján minden háború a pusztításról szól, hiszen el kell pusztítani mindazokat, akik nem akarják, hogy elvegyem tőlük azt, ami kell nekem.
"Más úgy haboruzni hogy az a mi földünk lesz vagy úgyis visszakell adni."
Sosem lesz a tiétek, majd meglátod.
"Nato nemfog hasonlóan reagálni"
Már évekkel ezelőtt megtette a NATO ugyanezt.
14# én magyar vagyok nem.orosz ! Max karpatalja lesz az enyém( is) ha végre osszeomlik ez a maffia állam
Úgy megneznem mi lesz 10 év múlva elég rosszul látom az emberiség helyzetet
Most akor a Nyugat hanyatlik vagy nem ez itt a fő kérdés.
"14# én magyar vagyok nem.orosz !"
Orosz vagy és még hazudsz is? Ejnye-bejnye
17# atol mert valaki szimpatizal velük meg nem orosz.
Én csak igazságot akarok ahol oroszok laknak az oroszorszag .
Ahol magyarok az magyarorszag .
Nekem ne nyugaton huzogassanak határokat.
Te egy szutykos ruszkinyalonc vagy.
Ezeket 30 éve kollaboránsnak, spiclinek, árulónak, ügynöknek, xarházinak hívták.
19# te vagy áruló aki elfogadja trianont !
Lehet hogy ukapaim idelyen írták alá de nem fogadom el soha a nemzetünk megaláztatasat .lesz még visszavágó! remélem ha nem is a teljes terület de egy része minket illet .
Ukrajnát ha szetverik az oroszok akor lenne reális esély visszakapni legalabb egy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!