Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen jelentősége van ennek...

Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?

Figyelt kérdés
Nato nemfog hasonlóan reagálni és Finnországba és Lengyelországba telepíteni?
2023. márc. 25. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
38%
Nem. A NATO nem fog atomfegyvert telepíteni Oroszország szomszédságába. Eddig se akart, és ezután se akar.
2023. márc. 25. 20:41
 2/70 A kérdező kommentje:

A NATO egyes államai rendkívül harciasok mostanság simman eltudnam képzelni.

A britek szegenyesitett uranloszerere se értem minek van szükség?Igaz hogy semmi köze az atomfegyverekhez de tudhatak volna hogy orosz propaganda ellenük fogja forgatni .

2023. márc. 25. 20:46
 3/70 anonim ***** válasza:
79%
Az orosz propaganda az összes segítséget a háború eszkalációjaként állítja be, legyen az szegényített uránt tartalmazó lőszer, vagy papírzsebkendő a harcoló alakulatoknak.
2023. márc. 25. 20:52
 4/70 DK-s ***** válasza:
73%
Nekem erős a gyanúm hogy valamilyen mondvacsinált okkal Putyin a fehérekkel akar bevetetni taktikai atomfegyvert, így ő ezzel nem lesz vádolható.
2023. márc. 25. 20:52
 5/70 A kérdező kommentje:

4#de az atomok orosz irányítás alatt maradnak csak fehér orosz területen mint anno nálunk is .

Én pont itt lakom a volt szovjet bázis közelében ami nagyigmand csaszar térségében volt néha túráztam arra van 4 bunker ahol atomfejeket taroltak .

Bunkerek meg jók épületek már romokban.

A rakéták a mieink voltak az atom az oroszoke.

Háború esetén adtak volna oda a robbanofejeket

Gondolom itt is így működik majd.

2023. márc. 25. 20:58
 6/70 A kérdező kommentje:
4#De amúgy lenne értelme. atomfegyverekkel lehetne nyerni orosznak, de usa megmondta hogy akor beszal kiváló elretentes , de vajon ki blöffol?
2023. márc. 25. 21:12
 7/70 DK-s ***** válasza:
22%

Ha mérlegre kell tennem hogy mi a valószínűbb, az hogy Putyin be mer -e vetni atomfegyvert, vagy hogy az amerikaiak meg merik -e támadni az oroszokat, akkor az előbbire voksolok.

Vagyis azt igazán meg sem kérdőjelezem, hogy Putyin be merne -e vetni atomot? Simán.

De szerintem az amiknak nagyobb a szájuk mint kellene.

2023. márc. 25. 21:34
 8/70 A kérdező kommentje:

Senki nem akar háborút.de simman belekergetik egymást.

A múltkori lymani orosz kudarc után az orosz radikálisok mar használták volna .Putyin egy centralista politikus Oroszországban képzeljük el akor milyen lehet az orosz szélsőjobb?

Mindig így kezdődnek a nagy haboruk van egy megoldhatatlan ideológiai és társadalmi ellentét. És egy háború valahol

Kevesebb atomfegyver van mint múltkor a hidegháború évei alatt biztos pusztulás lett volna most szenvednenk de igazából nem pusztulnank ki nincs annyi atomfegyver .társadalom is fenmaradna.

2023. márc. 25. 21:56
 9/70 anonim ***** válasza:
Szerintem üzenet jellegű lehet.
2023. márc. 25. 22:12
 10/70 anonim ***** válasza:
75%

"A britek szegenyesitett uranloszerere se értem minek van szükség?Igaz hogy semmi köze az atomfegyverekhez de tudhatak volna hogy orosz propaganda ellenük fogja forgatni ."

Az orosz propaganda a kutyát sem érdekli. Az urán lőszer ellenben sokkal hatékonyabb a páncélozott dolgok ellen.

2023. márc. 25. 23:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!