Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?
A NATO egyes államai rendkívül harciasok mostanság simman eltudnam képzelni.
A britek szegenyesitett uranloszerere se értem minek van szükség?Igaz hogy semmi köze az atomfegyverekhez de tudhatak volna hogy orosz propaganda ellenük fogja forgatni .
4#de az atomok orosz irányítás alatt maradnak csak fehér orosz területen mint anno nálunk is .
Én pont itt lakom a volt szovjet bázis közelében ami nagyigmand csaszar térségében volt néha túráztam arra van 4 bunker ahol atomfejeket taroltak .
Bunkerek meg jók épületek már romokban.
A rakéták a mieink voltak az atom az oroszoke.
Háború esetén adtak volna oda a robbanofejeket
Gondolom itt is így működik majd.
Ha mérlegre kell tennem hogy mi a valószínűbb, az hogy Putyin be mer -e vetni atomfegyvert, vagy hogy az amerikaiak meg merik -e támadni az oroszokat, akkor az előbbire voksolok.
Vagyis azt igazán meg sem kérdőjelezem, hogy Putyin be merne -e vetni atomot? Simán.
De szerintem az amiknak nagyobb a szájuk mint kellene.
Senki nem akar háborút.de simman belekergetik egymást.
A múltkori lymani orosz kudarc után az orosz radikálisok mar használták volna .Putyin egy centralista politikus Oroszországban képzeljük el akor milyen lehet az orosz szélsőjobb?
Mindig így kezdődnek a nagy haboruk van egy megoldhatatlan ideológiai és társadalmi ellentét. És egy háború valahol
Kevesebb atomfegyver van mint múltkor a hidegháború évei alatt biztos pusztulás lett volna most szenvednenk de igazából nem pusztulnank ki nincs annyi atomfegyver .társadalom is fenmaradna.
"A britek szegenyesitett uranloszerere se értem minek van szükség?Igaz hogy semmi köze az atomfegyverekhez de tudhatak volna hogy orosz propaganda ellenük fogja forgatni ."
Az orosz propaganda a kutyát sem érdekli. Az urán lőszer ellenben sokkal hatékonyabb a páncélozott dolgok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!