Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?
Semmi jelentőssége nincs, csak riogatás.
Az Iszkanderek lőtávja kicsi, jobb esetben 500km. Ezen a távon belül egyetlen egy komolyabb katonai célpont van: Rzeszów, ahonnan az ukránokat látják el utánpótlással. Semmilyen komoly katonai célpont nincs lőtávon belül.
Ezzel ellentétben az orosz szárazföldi és víz alatti ICBM flottával elérhető a világ minden pontja. A kubai válságban azért lett volna jelentőssége a Kubába telepített fegyvereknek, mert rövid repülési idővel támadható volt az Egyesült Államok keleti partja, akkor még nem állt rendelkezésre ilyen minőségű és mennyíségű ICBM flotta mindkét oldalon. A most telepítendő fegyverek hatótávján belül semmilyen értelme célpont nincs, az sem számít hogy innen esetleg az közelebb van. Texkovoból, Tatyiscsevoból vagy akár utóbbi szomszédjában lévő Szaratovból bombázóról indított cirkálórakétával ugyanezek a célpontok kb ugyanannyi idő alatt elérhetőek.
Ez a mostani bejelentés csak propaganda értékkel bír, lehet riogatni a lengyeleket hogy 3 perccel közelebb hozták az atomcsapás lehetőségét :D
"A Nyugat tépte szét az országunk és nem az orosz!! Sose felejtsétek el ki a népünk igazi ellensége!"
Hát ebben a kérdésben érzésem szerint bizonnyal támaszkodhatunk Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr Édesapánk véleményére:
Én jóval radikálisabb vagyok mint a miniszterelnok úr.
Én személy szerint nem értem miért nem.alakult ellenalo felkelo /terror csoport annak idelyen napjainkig.
A többség szimplán ezt elfogadta.
Oroszokkal ezt nem.csinaljak meg abban biztos lehet a Nyugat
Ott meg létezik nemzettudat.
"Ott meg létezik nemzettudat."
Az az ukránokban is. Ezért állják még mindig a sarat.
"Én jóval radikálisabb vagyok mint a miniszterelnok úr."
Nem radikális vagy, hanem simán buta..
A nyugat kizsákmányol elveszi ami neki kell és megszünteti a vetelytarsakat .
Olyan szabványokat hoznak ami csak nekik jó.aztan felvasarolnak.
Megszerzik a piacod és utána dolgoztatnak mint olcsó rabszolga munkaero
"A nyugat kizsákmányol elveszi ami neki kell és megszünteti a vetelytarsakat."
Ezt meg most úgy írtad, mintha nem minden világhatalom ezt tette volna a történelem folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!