Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen jelentősége van ennek...

Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?

Figyelt kérdés
Nato nemfog hasonlóan reagálni és Finnországba és Lengyelországba telepíteni?
2023. márc. 25. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
A Nyugat tépte szét az országunk és nem az orosz!! Sose felejtsétek el ki a népünk igazi ellensége!
2023. márc. 26. 00:32
 22/70 anonim ***** válasza:
73%

Semmi jelentőssége nincs, csak riogatás.

Az Iszkanderek lőtávja kicsi, jobb esetben 500km. Ezen a távon belül egyetlen egy komolyabb katonai célpont van: Rzeszów, ahonnan az ukránokat látják el utánpótlással. Semmilyen komoly katonai célpont nincs lőtávon belül.

Ezzel ellentétben az orosz szárazföldi és víz alatti ICBM flottával elérhető a világ minden pontja. A kubai válságban azért lett volna jelentőssége a Kubába telepített fegyvereknek, mert rövid repülési idővel támadható volt az Egyesült Államok keleti partja, akkor még nem állt rendelkezésre ilyen minőségű és mennyíségű ICBM flotta mindkét oldalon. A most telepítendő fegyverek hatótávján belül semmilyen értelme célpont nincs, az sem számít hogy innen esetleg az közelebb van. Texkovoból, Tatyiscsevoból vagy akár utóbbi szomszédjában lévő Szaratovból bombázóról indított cirkálórakétával ugyanezek a célpontok kb ugyanannyi idő alatt elérhetőek.

Ez a mostani bejelentés csak propaganda értékkel bír, lehet riogatni a lengyeleket hogy 3 perccel közelebb hozták az atomcsapás lehetőségét :D

2023. márc. 26. 00:39
 23/70 anonim ***** válasza:
58%

"A Nyugat tépte szét az országunk és nem az orosz!! Sose felejtsétek el ki a népünk igazi ellensége!"

Hát ebben a kérdésben érzésem szerint bizonnyal támaszkodhatunk Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr Édesapánk véleményére:

https://www.youtube.com/watch?v=0ndu5mhU1bw

2023. márc. 26. 00:39
 24/70 A kérdező kommentje:

Én jóval radikálisabb vagyok mint a miniszterelnok úr.

Én személy szerint nem értem miért nem.alakult ellenalo felkelo /terror csoport annak idelyen napjainkig.

A többség szimplán ezt elfogadta.

Oroszokkal ezt nem.csinaljak meg abban biztos lehet a Nyugat

Ott meg létezik nemzettudat.

2023. márc. 26. 00:49
 25/70 anonim ***** válasza:
74%

"Ott meg létezik nemzettudat."

Az az ukránokban is. Ezért állják még mindig a sarat.

2023. márc. 26. 00:51
 26/70 anonim ***** válasza:
85%

"Én jóval radikálisabb vagyok mint a miniszterelnok úr."

Nem radikális vagy, hanem simán buta..

2023. márc. 26. 01:08
 27/70 A kérdező kommentje:
25# igen ezt tisztelendő bennük de buták beveszik a maszlagot sose lesznek eu vagy nato tag csak hazudnak nekik hogy úgy elhetnek mint nyugaton .
2023. márc. 26. 01:16
 28/70 A kérdező kommentje:

A nyugat kizsákmányol elveszi ami neki kell és megszünteti a vetelytarsakat .

Olyan szabványokat hoznak ami csak nekik jó.aztan felvasarolnak.

Megszerzik a piacod és utána dolgoztatnak mint olcsó rabszolga munkaero

2023. márc. 26. 01:21
 29/70 anonim ***** válasza:
28%
Élhetnek úgy, és senki sem hazudja, hogy az két éven belül meg fog valósulni. Főleg úgy, hogy a drágalátos ruszkik szétbombázták a fél országot. Az biztos, hogy kínkeserves munka vár rájuk, míg odáig eljutnak, és hosszú időbe, nagyon hosszúba fog telni. De véleményem szerint minden nép képes lehet arra, hogy szabadon, civilizált ember módjára élhessen. Akár még az oroszok is, de az tényleg irtózatosan hosszú idő lesz, és az óra addig nem is kezd el ketyegni, míg le nem rázzák végre magukról a rajtuk élősködő elitréteg rabláncait.
2023. márc. 26. 01:22
 30/70 anonim ***** válasza:

"A nyugat kizsákmányol elveszi ami neki kell és megszünteti a vetelytarsakat."

Ezt meg most úgy írtad, mintha nem minden világhatalom ezt tette volna a történelem folyamán.

2023. márc. 26. 01:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!