Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen jelentősége van ennek...

Milyen jelentősége van ennek hogy mostmar Feheroroszorszagban is vannak taktikai atomfegyverek ?

Figyelt kérdés
Nato nemfog hasonlóan reagálni és Finnországba és Lengyelországba telepíteni?
2023. márc. 25. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
26%

Ezt mantrázzátok :)

Bírom hogy egyszerre két egymásnak ellentmondó dologban tudtok hinni :D

2023. márc. 26. 14:48
 42/70 anonim ***** válasza:
73%

Kint van a nevem, keresd vissza azt a válszom ami azt bizonyítja, hogy én is ezt mantrázom és több, egymásnak ellentmondó dologban tudok hinni.

Én azt bírom, amikor valaki kifogy az érvekből és ilyen "azt bírom bullshitekkel" folytatja :)

2023. márc. 26. 15:07
 43/70 anonim ***** válasza:
15%
Tudom, már sokszor megfogtalak egyébként, olyankor egyszerűen nem írsz a kérdés alá többet.
2023. márc. 26. 15:23
 44/70 anonim ***** válasza:
65%
Várjuk a linkeket, addig hozok popcornt :D
2023. márc. 26. 15:27
 45/70 anonim ***** válasza:
58%

"33# látszik nem értesz hozzá."

Én nem értek hozzá? Te ontod a nettó hülyeséget. Pontosan tudod, hogy semmi értelme sincs az egésznek, mert nincs olyan célpont, amire dobni lehetne. Vagy mire szeretnél atomot dobni? A 145. ukrán lövész századra? Vagy a kukutyinföldi rókalyukban gubbasztó 2 tucat emberre?

Oroszország oda hódítani ment, nukleárisan szennyezett területet akar elfoglalni a saját tőszomszédságában? Mi garantálja, hogy nem viszi eredetileg is orosz területek fölé a szennyezést a szél például?

2023. márc. 26. 16:24
 46/70 anonim ***** válasza:
81%

Ja egyébként csak hogy elejét vegyem a kérdező kreténségeinek, meg a többi orosz szerencsétlen vergődésének: EGY TELJES ÉVE megy a hisztizés, hogy "márpedig most aztán tényleg, úr isten úgy bizony, az anyám életére esküszöm, hogy atomot fogok bevetni". Azóta is várjuk. :)

Tudjátok, egy valódi kompetens atomhatalom nem nyiheg a médiában reggeltől estig, hogy ő mennyire erős. A szovjetek mikor rendeztek valaha olyan hisztit, mint az utóbbi egy évben Putyinék? Segítek: soha a büdös életben. Pontosan tudták, hogy semmi értelme, mindenki tudja hogy van atomuk. A folyamatos fenyegetőzés csak komolytalanná teszi a felet. Ma már fel sem rándul az ember szemöldöke, ha azt halja, hogy valamelyik orosz szoponc atommal fenyeget.

2023. márc. 26. 16:29
 47/70 A kérdező kommentje:

46# mert nem akarja használni. De atol meg használni fogja ha a Nyugat szopo társaid belekenyszeritik.

Orosz népnek is meg kell értenie mit miért csinál Putyin ehhez idő kell még az üzenet eler az agyukig.

És szerintem kina jovahagyasa is kéne az atomhasznalathoz

Amúgy most úgy vélem nincs rá szükség Ukrajna nemfogja tudni visszavenni a területeit mert nincs elég tartaléka ezt maga zelenszky mondta. Halasztgatjak de folyamatosan veszít naponta 100 200 embert Bahmutnal

Esetleg egy kisebb korlátozott ellentmondást tudok elkepzelni mint amilyen az orosz tamadasok is voltak a télen Bahmut Avideevka és Ugledar ellen.

De egy ilyen kisebb offenziva nem fog változtatni a helyzeten .

Putyinnak jó ez így ahogy van .

2023. márc. 26. 17:45
 48/70 anonim ***** válasza:
73%

"Orosz népnek is meg kell értenie mit miért csinál Putyin ehhez idő kell még az üzenet eler az agyukig."

Szerintem már ő maga se tudja mit csinál.

2023. márc. 26. 17:49
 49/70 anonim ***** válasza:
84%

" De atol meg használni fogja ha a Nyugat szopo társaid belekenyszeritik."

Azok után, hogy írni nem tudsz nem lep meg ez a nyugat-szopózás. Tesókám, mi EU és NATO tagok vagyunk, mi vagyunk a nyugat. Ezt nem mondták a propaganda irodában? :D

2023. márc. 26. 17:51
 50/70 anonim ***** válasza:
80%

"És szerintem kina jovahagyasa is kéne az atomhasznalathoz"

Hogy miiii??? Putyinnak Kínától kell engedélyt kérnie, hogy használhassa a saját atombombáit? :D:D:D Visítok!! :D:D Ez nagyon jó, ezt elteszem emlékbe, köszönöm, kedves kérdező :DD

2023. márc. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!