Ha a kötelező sorkatonaságnak csak hátránya van és nincs semmi előnye, akkor mégis miért akarják néhányan visszavezetni?
"De kitartás, van ahol ész nélkül is előre lehet jutni."
Mesélj, neked úgy látom bőségesen van ebben tapasztalatod. Amúgy megcáfolnád mi nem igaz amit írtam, mik az "előítéleteim"?
"Eldöntötted magadban, hogy ez márpedig így van, aztán meg kiírod a kérdést."
Tiltja ezt valami? Miért is ne lehetne véleményem attól, hogy én ebből szerencsére kimaradtam? De másoké is érdekel. Mindenesetre sem érdemi, sem más cáfolatot nem kaptam, csak kisstílű személyeskedést, de azt nem veszem figyelembe.
"Hülyeség volt a katonaság ez igaz."
Akkor meg mi a fr.nc bajod van ha te is így látod? Az, hogy elvitatom másoktól azt, hogy ez valakinek élmény lehetett? Persze hogy elvitatom, ezt mindenki utálta mint a sz.rt, mitől lenne ez akár utólag is élmény? Vagy nem tetszik a stílusom? Az lehet, de miért adjam meg olyanoknak a tiszteletet, aki nekem sem adja meg. Az ilyenek lenézik azt, akik nem voltak sorkatonák, meg hangoztatják, hogy "debizonyamaifiatalokraisráférne". De hogy minek, azt ők se tudják megindokolni. Ezt a kölcsönös nem tiszteletet itt is vállalom.
Mi a véleményem az orosz-ukrán háborúról? Az, hogy intézzék el egymás közt, nekünk ehhez semmi közünk, de ki is fogunk maradni belőle, itt nem lesz se háborús cselekmény, se általános mozgósítás. Bármennyire is szeretnének háborúzni bizonyos Playstation-ön nevelkedett fotelhősöcskék. Ha akarnak, menjenek, most is lehet. A többieket meg hagyják békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!