Ha a kötelező sorkatonaságnak csak hátránya van és nincs semmi előnye, akkor mégis miért akarják néhányan visszavezetni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 10:04
22/41 anonim válasza:
Mert sokan még mindig hisznek abban, hogy a katonaság csinál a "páwából" Igazi Férfit®, holott pont az a generáció nevelte ki a manapság életképtelennek és nyámnyilának tartott fiúkat, akik még voltak sorkatonák. Hoppá.
23/41 anonim válasza:
kik akarják visszavezetni, a boomerek? ha igen akkor kutyát se
24/41 anonim válasza:
Kik azok a sokan? A volt sorkatonák?
25/41 A kérdező kommentje:
A 18-as hozzászólás meg elárulja rólad, hogy egy öntelt barom vagy, de nem baj. Hol használod azt a hatalmas nagy ott megszerzett tudásodat, a seregélyeket riasztod vele a szőlőben? Persze hogy negatívan áll az ember olyasmihez, amihez másképpen nem lehet, vagy te mindenhez pozitívan állsz hozzá? Neked is további kellemes estét, igyál meg vagy két felest, ahogy a laktanyában is tettétek (ne hazudjátok, hogy szóba sem jöhetett)
2023. márc. 7. 19:10
26/41 A kérdező kommentje:
21-es, hagyjad már, az illető háromféle kategóriából jöhet. Vagy a kisegítő Józsika, akit anyucikája pár percre felügyelet nélkül hagyott, vagy kezelés alatt áll és elmeorvosa kiment bagózni, vagy ilyen Kőbányait vedelő 50-60 körüli vagy afeletti harcinyugger vagy fotelrambócska. Ezeket meg egyáltalán nem kell figyelembe venni, ő járatja le magát a sorkatonaságot védő hozzászólásával, közszemlére téve súlyos debilitását. Az ilyet csak szánni lehet és együtt érezni szegény családjával, ha van.
2023. márc. 7. 19:16
27/41 anonim válasza:
#25 Használja, persze...3 feles meg pár sör után a kocsmából hazafelé tántorogva öli a képzeletbeli ellenséget a kis Kgst-huszár.
28/41 anonim válasza:
Azok akarják visszavezetni, akiket már nem érint, erre nem jöttél rá?
29/41 anonim válasza:
#24 Boomer vagyok, nem voltam katona, de nem akarom visszavezetni. Valószínűleg azért, mert van 2 fiúunokám.
30/41 anonim válasza:
Én is voltam katona, sose akarnám vissza ezt a mocskot...Nálunk 100 emberből 99 gyűlölte, az az egy aki nem , az elmebeteg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!