A balosok miért nem fogják fel hogy nekik nincs menekvés a kötelező katonai szolgálat alól?
Napok óta itt tombol a sok balos és mindenkit lepontoznak mert nem képesek felfogni hogy minden nyugati ország NATO tag,így ha Brüsszelig is futnak a kötelező katonai szolgálat elől,akkor is haza lesznek hozva és meg lesznek büntetve.
Tessék,itt a térkép,minden élhető ország NATO tag,és Írország is kiad minden dezertőrt ha a NATO kéri,tehát NINCS menekvés!
Miért nem képesek ezt felfogni,mi ezen a nehéz?????
Én még voltam anno sorozáson, ott pont ezt mondtam, hogy majd főbe is lövöm magam amint lehet, és lám nem vittek el.
Szóval mindig van menekvés ;)
Elég durva lehet a kognitív disszonanciád:
"minden nyugati ország NATO tag,így ha Brüsszelig is futnak."
Na most ha a NATO bevéd akkor pont nem kell katona csak ha s natoba belépsz!
Ausztria pl. nem NATO tag, nem kell Brüsszelig futni. Mellesleg én felháborítónak találom itt 2022-ben, hogy a szerelmem, bátyám, sógoraim, kollégáim stb. menjenek meghalni azért, mert ott fent egy marék féreg unatkozik és háborúsdit akar játszani. Mindig az átlag emberek szívnak, míg törvénybe iktatják a férgek, hogy ők és családjuk miért nem harcolhatnak. Undorító, hogy mi emberek ezt hagyjuk még mindig, hogy néhány féreg miatt szenvedjünk, öljük egymást stb. Elég volt már ebből!
Kedves kérdező: mivel egyenjogúság van, így ennyi erővel a nők is mehetnek ám harcolni. Érdekes, hogy mindig a férfigyülölő vénlányok akárják a férfiakat harcba küldeni, meg az olyan boszorkák, kiknek csak lányuk van, vagy a leszázalékolt, testnevelésből is felmentett barmok, ill akiket törvény védi, mert politikus, bankár vagy ezen férgek csemetéje...
Sorkatonaság lesz? Vitya bejelentette?
Vagy mire fel ez a kérdés?
Egyébként majd eljátszom, hogy nem vagyok beszámítható plusz porckorongsérvem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!