Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Megtörténhet-e hogy egy...

Megtörténhet-e hogy egy elektronikai koincidencia során az atomrakéták elindulnak?

Figyelt kérdés
Bemutatták az atomrakéták indítópanelét. Ott van rajta a piros gomb. Ismert, hogy az oroszok elég bénán vitelezik ki a haditechnikai dolgaikat. Pl tojástartót raknak a kompozitpáncél helyére. felvetődik a kérdés, mi van ha elektronikai hibák folytán mégis megnyomódik a gomb és beindul apokalipszis [link]

2022. máj. 8. 20:50
1 2 3 4
 31/37 gago77 ***** válasza:
Szerintem egy tesztnek épp az a lényege hogy a lehető legkülönfélébb körülmények között kipróbálásra kerüljön a tesztalany. És hogy a világ legnagyobb országa "csak" a saját területén tesztel az talán megbocsátható. Valószínűleg megvannak az eszközeik hogy elég jól zavarják a tesztelt rakétáikat. Meglehet persze hogy túloztak az eredményeket illetően. A videó viszont több mint egy éves, azóta fejleszthettek még rajta. Nem gondolom hogy egyetlen gombnyomás, de nem hiszem hogy olyan lassú folyamat mint a régi rendszerek esetében. És felőlem lehetsz te akár a gúgli tulaj, vagy amit csak kitalálsz, nekem mindegy, a kommentjeid alapján elég világos hogy a múltban élsz.
2023. ápr. 30. 01:57
 32/37 gago77 ***** válasza:
Ja - és még annyit hogy én nem lennék okyan büszke rá hogy semmi idegennyelvet nem tudok. A pénz csak pénz de a tudás hatalom, és lehetőség. Ha a mai viágban nem tudsz legalább egy világnyelvet akkor úgy vagy te cégvezető mint Pelikán elvtárs! És annyit is érsz.
2023. ápr. 30. 02:13
 33/37 anonim ***** válasza:
Jól meg aszontad :) Nem baj, legyen nálad a tudás meg a hatalom én megelégszem a pénzel.
2023. máj. 2. 15:03
 34/37 gago77 ***** válasza:
Nekem is van pénzem. És lesz is. Te viszont más történet vagy. Ma még itt királykodsz itt. Pár év múlva meg mindened az olyanoké lesz akiknek nem csak pénze van hanem tudása is. Majd szólj ha megszorulsz, felvásárollak xarért-húgyért. 😀
2023. máj. 3. 12:28
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mi a faxért van az USA-nak a Föld minden pontján támaszpontja? (kb. 800)

Már csak Putyin ágya alatt nincs.

Az USA és Britannia rejtőzködő főnökei nélkül olyan emberi lenne a Világ...

De úgy is jön a Mesteséges Intelligencia és az ember oda kerül, ahol amúgy is van: a legokosabb lesz az élőlények (állatok) között.

2023. máj. 24. 10:15
 36/37 anonim ***** válasza:
18%
Nem. A Szovjet technikánál megbízhatóbb jelenleg nincs a Földön.
2023. júl. 20. 10:20
 37/37 anonim ***** válasza:
A szovjet technikánál? :DDD
szept. 30. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!