Megtörténhet-e hogy egy elektronikai koincidencia során az atomrakéták elindulnak?
Figyelt kérdés
Bemutatták az atomrakéták indítópanelét. Ott van rajta a piros gomb. Ismert, hogy az oroszok elég bénán vitelezik ki a haditechnikai dolgaikat. Pl tojástartót raknak a kompozitpáncél helyére. felvetődik a kérdés, mi van ha elektronikai hibák folytán mégis megnyomódik a gomb és beindul apokalipszis [link] 2022. máj. 8. 20:50
11/37 anonim válasza:
Sőt amúgy alap esetben fizikálisan lehetetlen indítani, parancsra készíti fel a kezelőszemélyzet az indításra a rakétát.
12/37 anonim válasza:
#10 aha persze és akkor a kísérleti atomrobbantások? Mivel magyarázod a dolgokat? Mi van a cikkekben röviden?
13/37 anonim válasza:
Nemhiszem.
Ha megtörténne idehaza a társdalom pezsgőt bontana, annyi az oroszpárti.
14/37 anonim válasza:
12: A kísérleti robbantásokról szóló képek hamisítványok. Hirosimára és Nagaszakira napalmot dobtak, ez a magyarázata az utolsó képen annak, hogy a betonházak állva maradtak a faházak hamvai között.
Az első linken a szerzőnek több mint 20 év munkája van abban a cikkben (1946-ban született), érdemes mondjuk a Google fordítóba bemásolni a szöveget, ha nem megy annyira az angol. Itt egy videó is:
15/37 anonim válasza:
#14 videók is vannak miért ne lenne atomfegyver??? Te vagy az első aki tagadja ezt mi bajod?
16/37 anonim válasza:
Szerintem elég nehéz meggyőzni a hirosimai rokkantakat arról, hogy nincs atombomba. Egy napalm nem okoz genetikai sérüléseket.
17/37 anonim válasza:
Amúgy tudtommal az orosz rakétakilövők már készültségben vannak. Különben sem kell kilőni őket, elég felrobbantani, az is kellően beszennyezi a Földet.
Amúgy én most is vittem virágot a síromra, legalább az legyen rendben.
18/37 anonim válasza:
Én már most biztos vagyok benne, hogy a kérdező egy másodpercig nem volt katona.
20/37 gago77 válasza:
Na akkor tisztázzunk valamit. A célpontok már réges-régen be vannak táplálva. Én nem tudom hogy hány ember kell hogy indítsák őket, de az biztos hogy 10 percen belül indíthatónak kell lenniük különben semmi értelme az egésznek, mert egy esetleges nukleáris támadást elég nehéz megtorolni ha már nincs aki megnyomja azt a rettegett/vitatott "gombot". Ezért tesz meg mindent Putin hogy Ukrajna ne válhasson NATO tagállammá. Ukrajna túl közel van Moszkvához, nem lenne idő semmire egy túl közelről indított rakétatámadás esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!