Életem során többször előre megálmodtam dolgokat,percre pontos történésekkel,ami később a valóságban is megtörtént.Veletek is előfordult már ilyen?
Altalanosba megalmodtam, hogy nekem es ket osztalytarsnomnek milyen lesz a dolgozat, ugy sorolte fel masnap a tanarno a jegyeket, ahogy akkor almomban. Emelettem mindketszer megalmodtam, hogy lanyom szuletik, az egyik 4eves, a masik 4honapos.
Hirtelen ezek ugrottak be, de voltak meg ilyen almaim. Fogalmam sincs miez😅
#2-es válaszoló!
Én is megálmodtam a terhességemet,azt,hogy fiam lesz,és azt,hogy anyajeggyel fog születni.
Így is lett.
Hmm szerintem itt igazából 90%ban arról van szó hogy "zárlat" keletkezik az agyban. És a pillanat megélésekor a hosszútávú memóriába raktározódik el az információ, ezért olyan mint ha az már megtörtént volna vagy álmodtad volna. Mert ugye alapesetben a hosszútávú memóriába alvás közben raktározódnak el az információk amelyekből esetekben képeket látsz és ezek alkotják az álmot.
Hogy biztos legyél abban hogy a hipotézisem téves írd le minden reggel hogy mit álmodtál. Akkor tudni fogod hogy tényleg álmodtad, vagy csak amit írtam. Én nemhiszek a szupererőben :)
#5:
Ez így van, ezt nevezzük déjà vu-nak. Én is ezt akartam írni, ilyenkor annyi történik, hogy a rövidtávú memóriából átkerülnek az emlékek hosszútávúba, és úgy érzed, mintha már megtörtént volna. Ez a folyamat általában alvás közben történik, ezért nem érzed ezt máskor.
5-7.
Hát nem így van.Megálmodok valamit hétfőn,pontosan emlékszem rá ,szerdán megtörténik.Akkor ez mi?
#8:
Azt hiszed, hogy emlékeztél rá.
Vagy persze csak nagyon el akarod hitetni magaddal, hogy szupererőd van. Dehát ezért vagy te az ezotériában, és nem értelmesebb fórumokon. Én csak azért jövök ide, hogy nevessek, meg próbáljak értelmet vinni a dolgokba, amit emberek természetfelettinek könyvelnek el, mert nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!