Miért felkészületlenül mentek az Oroszok Ukrajnába ?
"Hogy gondolhatja komolyan bárki, hogy Putyin nem tudta volna megsemmisíteni mostanra Ukrajnát?"
Nyilván sehogy, csak aki egy kicsit is tájékozott a témában, az tisztában van vele hogy nem az volt a cél, hogy megsemmisítsék Ukrajnát. Így pedig máris nem olyan egyszerű a helyzet.
3@ "Koma, akkor a konteósok miért nem látták előre ezt a "megtervezett" világjárványt?"
Láttuk, csak te nem a megfelelő körökben mozogsz. Már évekkel korábban folyamatosan lelepleződtek a koronavírus dolgok https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Tudod kérdező, kicsit olyan ez a konfliktus, mintha nem gondolta volna át Putyin, hogy mit is akar meg mik lesznek a hosszú távú hatásai még egy győzelemnek is. Vagy lehet nem is tudott mindenről, ő mostanra annyira elszakadt a valóságtól, hogy lehet tényleg elhiszi a hazugságokat, amiket mond. Lehet tényleg elhitte, hogy az ukránok el fogják dobálni a fegyvereiket, vagy azt hitte az orosz hadsereg olyan erő, hogy gond nélkül nyer.
Egy példa, Putyin valószínűleg nem tudta, hogy sorkatonákat is visznek a harcba! Ugyanis ezt ő maga mondta el, teljesen őszintén, hogy csak a professzionális katonák vesznek részt a műveletben, és itt a bibi, erről miért hazudna? Elvégre ez úgyis kiderül, amint az ukránok elfognak pár sorkatonát, ami meg is történt, tehát nincs értelme hazudni...az én teóriám, hogy lehet azt mondták neki, hogy nincsenek sorkatonák a támadó erőkben, aztán mikor Putyin más forrásokból megtudta az igazat már kénytelenek voltak elismerni neki ezt is. nem ok nélkül csukták le például a hírszerzésük igazgatóját, aki úgy tűnik csapnivaló munkát végzett, és emiatt most orosz katonák ezrei -sőt hamarosan tízezrei- fizettek (fizetnek) az életükkel.
Szóval gyaníthatóan Putyin és a vezérkara sem kapott megfelelő tájékoztatást sem az ukrán viszonyokról sem a saját erőik valós képességeiről.
Honnan tudod, hogy felkészületlenül mentek??
Honnan tudod, hogy Putyinnak mi a stratégiája? Szerintem pontosan az történik, amit Putyin tervezett... Zelenszkij már kezd könyörögni a tűzszünetért....ki fogják fárasztani az ukránokat hamarosan .
9# én nem vagyok oroszimádó, én a véleményem írtam le... abban olvastál egyetlen olyan mondatot, hogy imádom az oroszokat... egyiket sem imádom, mindkét fél ugyanannyira hibás!!!
8# as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!