Amerika azért vonult ki Afganisztánból, hogy Ukrajnába menjen át?
Már jönnek is az amerikaiak. Mit gondoltok kik? Akik Afgánoknál is harcoltak...
Én nem vagyok naiv, de ha ránézek a térképre akkor romániától Kijev messzebb van mint belarusztól.
De legyen igazad, és elindul a 8500 amcsi desszantos. Mit is fognak ott csinálni?
Azt háború nélkül is be tudják nyújtani. Én úgy látom ukrajna csak és kizárólag a nyugati segélyek és hitelek miatt nem vált még fizetésképtelenné. Márpedig a hiteleket illik visszafizetni. Ukrajna tudtommal a világ egyik legkorruptabb országa, tehát amit kap azt a vezetők el is "privatizálják". A termőföldek nagy részét felvásárolta kína.
Egyedül az ukrán vezetésnek az érdeke a feszültség fenntartása, bár amikor Biden hazarendelte az amerikai követség dolgozóit és családjaikat akkor bevallották hogy nincs háborús készülődés a határnál, nehogy mán elfusson minden segítség :)
Amerikának annyiban érdeke a feszkó fenntartása hogy bacogathatják az oroszokat és ha valamit lépnek akkor embargóóóóó.
8500 amerikai katona az kb a Biden fiának érdekeltségeinek a védelmére lesz elég ha baj van. És a bajt nem az orosz támadásra értem.
Mivel nincsenek ott mármint (ukrajnában) ezért.
Nem.
És bevonulni sem fognak,mert :nincs olaj,nem NATO-tag,nem lehet rájok fogni hogy terroristák.
Nem fognak bevonulni. Mert az utobbi 20 évben elég amerikai vér folyt:irakban,afganisztánban,sziriában meg még máshol is.
Ukrajnába pedig nem kell demokráciát exportálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!